|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל לפי אתה אתה נראה מצוין ידיים גדולות מאוד !
אחלה חזה וטרייספס שינוי מצוין ! תמשיך ככה אחי ותעדכן עם תמונות !
![]() |
#63 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשם אחוות האופנוענים חחחח תיסתכל שוב על מה שרשמתה אחי זה לא בכבוד שלך ואני בטוח שאתה עכשיו סם לב שאתה הייתה לא בסדר תבקש סליחה ותיסגור עניין אחי ![]() אה ואחי הסוזוקי GSXR1000 לא רואה תDUCATI אבל שמעתי שדוקאטי הולכים להפציץ באופנוע נקווה שילך להם יותר טוב באליפות העולם אני אוהב את איטליה ואת דוקאטי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
הושעה
|
![]() מה משחקים? אני ימאהה! או הארלי דייווידסון...
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א דואקטי דסמוסידיצ'י לוקח את הg1000 בלי להתאמץ
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרשה לי שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשה לי שוב פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח ושתבין משהו באופנועים תבוא לדבר איתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איך מהפוסט של התמונות של דניאל הגענו לאופנועים?
חלאס כבר לסטות מהנושא כוסעמק |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הטעות היחידה שלי היא שבסוף הייתי צריך לכתוב r1000 במקום g.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() אז כמו שאמרתי לך אחי מבחינת מסה נראה טוב כתפיים טוב ידיים טוב
דגש על גב וטרפזים כמו שגם אמרת.. ואל תשכח חיטוב אחרת זה לא שווה בכבוד רב זה עם המוניטין האדום
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל מסה טובה מאודד
הלוואי עליי חחח מסקרן אותי איך תראה חטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה רבה לכל המגיבים, זה נותן הרבה מוטיבציה רבה להמשך - להשקיע יותר ויותר, מה שלא היה לי ממש כל הזמן (לחץ מהלימודים בזמן הפסיכומטרי, למשל, שמנעו ממני להתאמן בצורה סדירה)
ההחלטה הסופית שלי היא להמשיך מאסה עם דגש לגב (יותר נכון ללאטימוס דורסי, בעיקר) ולאמן את שאר השרירים בצורה של שימור, או קצת יותר, למשך חודש - חודש וחצי, לא יותר מזה, אח"כ להכנס ל10-14 ימים של מאזן נייטרלי ובסופם להתחיל חיטוב. אני מקווה שהכל ילך כשורה והגב יגדל עד כמה שאפשר לפרק זמן זה + כניסה לחיטוב, עמידה והצלחה בו. לאלו מכם שעוד לא ראו את האשכול או עוד לא הגיבו - זה הזמן, אני אשמח לקבל עוד תגובות. תודה רבה, דניאל ![]()
![]() |
#73 |
Banned
|
![]() דניאל תשנה את התמונה הקטנה בצד, לא יצאת כ"כ טוב שם לדעתי.. :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לפי דעתי , חיטוב עכשיו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים עם משה, אחי החיטוב יקח לך יותר זמן ממה שאתה חושב ועדיף לקחת ספיירים.
![]() |
![]() |