|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() טתמול חזרתי לאיתמן אחרי חצי שנה של הפסקה הלכתי על abcx4 אני לא שאני לא הכי חכם שככה אני מתחיל ועוד עם סופר טים והכול
עכשיו הבעיה ניתפסו לי השרירים בחזה ביד קדמית ומשומה גם ביד אחורית אני ממש מרגיש שאין מבצ שאני זז לאימון למה זה תפוס די רציני כמו כן גם תפריט מאסה התחלתי מה לעשות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אחרי חצי שנה ובטוח שלא התחלת ממשקל 0 לא חריג שנתפסו לך השרירים ,תנוח ובהצלחה...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח יום אחרי זה או מקסימום יומיים ותלך שוב גם אם לא ישתחרר לך עד הסוף אחרי שבוע תתרגל
אין פה שום שאלה
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() הייתי ממליץ לך לעשות היום הליכה קלה במשך 30-40 דקות כדי לשחרר חומצות חלב ולאחר מכן לבצע מתיחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() טוב שלא התחלת ישר abcdefg
לא חוזרים להתאמן במכה, לא מבחינת תדירות ובטח שלא מבחינת עצימות האימונים תנוח עד שיעבור ותחזור רק בהדרגה לאט לאט, חצי שנה אתה אומר לא התאמנת, אז לאן אתה פתאום רץ? אתה סתם פותח לעצמך דלת לפציעות ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() חברה המצב לא מישתתפר.
הידים שלי כמו תפוסות אני לא מצליח לישר אותם רק בכוח קשה לי להחליף חולצה זה כואב קשה לי להרםים תיד
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה פעם ראשונה אחרי תקופה שלא מתאמנים
כואב רצח, הגוף צריך יותר זמן להתאושש תן לו קצת זמן והוא יתרגל בהדרגה זה בסדר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני זוכר שלא התאמנתי כולה חודש וחצי בגלל דלקות בידיים
חזרתי עשיתי אימון הכי מעפן בארץ עם משקלים שעשיתי שנים לפני, ולקח לי שבוע להשתחרר קיצר קח תזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |