|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() לחלוטין קנית את האבקה הטהורה והאיכותית ביותר שיש בשוק ובפרט שאתה רגיש ללקטוז.
בעניין הקצף - הוצעו כמה אפשרויות להעלמת הקצף - נסה ותראה אם זה עוזר. אני אישית צרכתי במשך תקופה ארוכה את האבקה ולא זכור לי כמות גדולה של קצף. בכל אופן, אני בטוח שצוות ישראלבודי יבוא לקראתך ויתן לך את ההרגשה הטובה ביותר כך שלא תרגיש ש"נדפקת" בדרך כלשהי. בהצלחה,
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אתה מכין את השייק עם מים או חלב?
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אחי חכה שהקצף ירד אם לא יורד תוציא אותו ... תנצל את החלבון כמה שאפשר אחי ... קרה האסון תלמד מהטעות ותמשיך הלאה ![]() אל תתבאס קורה לכולם קנייה חרא לפחות פעם אחת .. במשהו לך נפל על החלבון ...
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אני יותר מבואס מהעובדה שאין אבקה שמתאימה לי ...כי כל האבקות עם הלקטוז זה לא בשבילי ועכשיו האבקה היחידה שעוד חשבתי שתתאים לי גם כן אני מצטער מאוד על הרגע ששילמתי עליה=\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מזדהה איתך למרות שאני איני רגיש ללקטוז .. ![]() לא נורא תתעודד מטעויות לומדים ..
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי reshos123, 07-09-08 בשעה 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה כמוני אחי,תכין אותה בבית שים בתיק ואחרי האימון תשתה וכבר אין קצף...
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() סך הכל זה מוצר חלבי, ורק לשים אותו שעה בשמש או במקום חם מאוד (כמו מכולת מתכת) יכול להרוס את המוצר...
תבקש אבקה שונה, או טעם שונה... ואם לא צריך להיות קצף, אז לא צריך להיות קצף! לא משנה איך אתה מערבב\מנער\משקשק את האבקה... |
![]() |
![]() |