|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא ממש באלי לבזבז את הכסף על קראיטין אטיל אסטר, אז אני רוצה להכין בעצמי .
אז מה יש בקריאטין אטיל אסטר ? קריאטין מונו ,קפאין,נירטיק אוקיסד וארג'נין ? ![]()
![]() |
#2 |
Fat bastard
|
![]() אתה לא יכול להכין קריאטין אתיל אסטר, אלא אם כן אתה כימאי ויש לך בבית מעבדה.
קריאטין אתיל אסטר זה קריאטין מסוג חדש (ההרכב המולקולרי שלו שונה משל המונוהידראט). קריאטין שאמור להיספג יותר טוב בגוף וגם לא סופח נוזלים. מעבר לזה יש בפורמולה של הקריאטין גם באמת כל מיני חומרים אחרים דוגמת הארג'ינין שגורמים לקריאטין להיספג עוד יותר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ממתי ארג'ינין מגביר ספיגה של קריאטין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל יום אני שומע על עוד סוג חדש של קריאטין
מונודרייט אתיל אסטר קריאטין הפשוט יש ''פורמולת קריאטין'' שאין לי מושג מה זה ויש ניטריק אוקסייד שפעם מחשיבים אותו כקריאטין ופעם לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() אין כזה דבר ניטריק אוקסיד מתי תבינו?
מדובר בחומצה אמינית ל-ארג'נין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() לא נראה לי שכל כך קל להשיג בארץ cee נקי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() שאומרים שקפאין מבטל את את הקריאטין . מתכוונים לאיזה סוג קריאטין ? אטיל אסטר או מונו ?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קריאטין שלא סופח נוזלים הוא קריאטין שלא עושה את העבודה שלו, כי הפעילות של החומר מבוססת על ספיחה של נוזלים לתא. בקשר לספיגה, אין בעיה עם הספיגה של המונוהידראט, אז אני לא רואה מה הטעם. ובנוסף להכל הקריאטין הזה לא הוכח יעיל
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש כזה מושג ניטריק אוקסיד בעקרון, הגוף מפיק אותו מארג'ינין בכל מיני תהליכים נחמדים
![]() |
#12 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בניגוד למונו שהרגשתי ישר התאוששות מהירה בין הסטים עליה בהיקף ידיים יותר כוח ועליה של 4 קילו נוזלים הרוב אבל נפח שנתן לי להתאמן יותר טוב. |
|
![]() |
![]() |