|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום!
אני כרגע במסה אני בנתיים עליתי 4 קילו בחודשיים השאלה שלי כמה אני אמור לשקול כדי שיהיה לי גוף לא מנופח מדי ולא רזה מדי לפי בדיקית bmi המשקל שלי תקין נתונים: גובה 1.88 משקל:71.25 גיל:21 תודה לעוזרים!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() יש לך עוד המוןןן לעלות. אני 182 שוקל 86 על כ 15 % שומן,עליתי בחצי שנה 11 קילו ויש לי עוד המון לאן להתפתח. בחור בגובה שלך יכול לשקול 90 בשקט.ברור שבעלייה מתונה ועדיף כמה שיותר נקייה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני ינסה להתפלל לאלוהים בשביל להגיע ל 90 קילו
אני עליתי בקושי 4 קילו אחרי שאני טוחן ביום לפחות איזה 5000 קלוריות ופעם בשבוע אני חייב לרוץ 6-10 ק"מ ככה שביום הזה אני אוכל יותר דרך הגב עם מדברים על אחוזי שומן פעם אחרונה שבדקתי הייתי 9% מרוב שאני רזה :):):):) כמו קוטג' תודה על הדעה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רזה מאוד תתחיל לאכול יותר ואת הריצות תוריד יותר להליכות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
הבדיקות האלה הן אינדיקציה לכלל הרחב של האוכלוסייה שלא מתאמן וזה גם רק בשביל לקבל איזשהו מושג. הבדיקות האלה לא מתייחסות לספורטאים בשום צורה ואופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אוכל בלי סוף ועוד אני עם perfect 3000 מאצלכם קשה לי לעלות בטירוף תבין לפני זה הייתי 67 קילו הייתי עף ברוח של 5 קמ"ש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה קצת מגסים אני 66 186 ואני לא רזה כמו שאתה מתאר את עצמך אני ממש רזה אבל לא עד כדי אתה ב80 קילו בערך תראה ממש טוב ממש ממש טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי bmi זה דיי שטויות כי אם תביא מישהו ששוקל 85-90 קילו על נגיד 8 אחוז שומן וגובה 170 הוא ירשום לך שהוא בהשמנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה פתאום להוריד להליכות.. ריצות זה תמיד טוב וכושר גופני זה תורם מאוד
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל