|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך מסה אחי ...
בהצלחה ![]()
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לאכול
ותעדכן תאנטי ווירוס
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יאללה בהצלחה במסה, יש בסיס מעולה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תקוף במסה חזקה וארוכה ואתה תגדל יופי.. בנתיים עשיתה אחלה עליה תמשיך ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() יאלה אחי תמשיך מאסה אפילו קצת מלוכלכת בהצלחההה
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() אוקי
נתחיל בזה שלעומת שאר התמונות לרגלים שלך יש מבנה יפה מאוד ברצינות! אני בטוח שאחרי מסה יראו הרבה הרבה יותר טוב. התמונה של החזה מהצד גם ניראת בסדר אבל שמע כעקרון אחי אתה צריך עוד בשר לא יעזור כלום לא רק יופי צריך גם גודל!!!תתחיל לעלות חביבי ובכל הכוח ![]() פריסת גב?זה לא פריסת גב אחי זה סתם הגב שלך או שאתה כן פורס והוא מאוד קטן וצריך דגש! התמונה הראשונה קשה להבין משהו אבל בקטנה...רק תחתוך את השחיף המגעיל הזה שיושב שם בצד הידיים הדקות שלו גורמות לי להקיא לראות בן אדם כזה רזה כאילו אנחנו באפריקה מזה פה?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() שיפור נחמד ועלייה טובה במשקל לארבע חודשים
אמן הייתי מחוטב כמוך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שתיהיה כמו מקצוען תאכל ארוחות על השעון תתאמן על השעוןא ל תפספס אימונים בחיים וזה אבל להתמיד זה המינימום מדי פעם כל כמה חודשים לקחת חופש שבוע וזה מדי פעם ציטים לא לקחת את זה בהגזמה כי אחרי זה זה סתם יהרוס לך הכל לא יהיה לך זמן לכלום הערכה של אחוז שומן? אני אומר 9. גג עשר אבל אני לא מאמין שעשר יותר לכיוון של 9 בסיס תשמע יש לך בסיס קטן אבל זה רק ההתחלה כולם מתחילים מכלום תאמין לי אני התחלתי הרבה יותר גרוע ממך התחלתי מ77 קילו +- על 1.60 אז תחשוב מזה מצבך טוב תאמין לי הייתי מעדיף להתחיל מהמצב שלך מאשר מהמצב שלי כי עכשיו אני תקוע עשיתי חיטוב הגעתי למשקל 66 על גובה 1.63 ככה ואז החלטתי לעצור לעשות מסה של שלוש חודשים ואחרי זה להמשיך חיטוב ואז המכון נסגר לחודשיים והיה בעיה עם החיטוב ונפתח שוב ואין לי כבר מוטיבציה לא מצליח לרדת =\ מקנא באחוז שומן שלך תאמין לי קיצור אחי לא נחפור יותר בהצלחה ותמשיך להתמיד אתה במצב מעולה מבחינת אחוזי שומן אתה יכול לדפוק מאסה רצינית בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |