|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() lee כל מילה שלך זהב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
|
![]() זה מתקשר לעוד משהו
יש פער גדול בין מה מה שהולך פה למה שהולך עם המדריכים במכון כושר אתה תלך למכון כושר תבקש מהמדריך לבנות לך תוכנית, הוא יעשה לך ab הכי בסיסי, ולא משנה מה הגודל שך ומה המשקל שך וכו' מצד שני, אחרי שבוע פה בפורום שאתה מוצף פה באנשים שעושים abcdefghijklmnop וכל מיני תוכניות מתקדמות, אתה לא תרצה להיות פארש ולעשות תתוכנית הפשוטה, כי אתה רוצה להיות גבר, אז אתה תעשה איזה תוכנית abcde חמש פעמים בשבוע שעה וחצי כל אימון למרות שרק אתמול התחלת להתאמן ובנימה הזאת - כל הג'וקרים למינהם, אתם עוד צעירים, תסיימו קודם את הספר הראשון של בני גורן, תנו כבוד ליותר וותיקים, ואחר כך תבלבלו תמוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואני דיברתי יפה עד שאיזה אספסוף פה יצא עליי בלי שאף אחד שאל\ביקש\דיבר אליו יש אנשים טמבלים שאוהבים ללקק לאחרים אז הם מחכים שהם יכתבו הודעה כדי לחזק אותם, או בויכוחים לגבות אותם או דברים כאלה מטומטמים חח זה מצחיק אותי אפילו לרשום את זה :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
בטח מצחיק ... היחידי שמדבר כאילו תקוע לו מקל 24 קאראט עמוק בתחת זה אתה... שחושב שהוא יודע יותר מאנשים אחרים, ואין לו מושג עם מי הוא מדבר... לך תלמד קצת אנטומיה , פיזיולוגיה וכו' ואז תחזור לדבר פה לעניין....
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיק כבר להגיב אתה מוציא מעצמך פה טמבל, ילד בן 15 יודע עכשיו יותר ממה שתדע בברבל טרייניג גם בעוד 10 שנים. זה שהתבלבלתי בין היפטרפיה או היפותרמיה זאת לא בעיה שלי, וכן, שמתי לב שלא כתבתי נכון בפעם הראשונה. מה לעשות, מילים משורבטות לעברית מאנגלית לא הולך טוב. איזה כבוד לותיקים? אתה ותיק? כמה יש לך ניסיון בברבל טרייניג? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא נירא כמו אחד שמיתאמן חצי שנה מיצטער.
אבל תפציץ יש לך עוד זמן, בעיקרון בנוי טוב להתחלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אני מסכים פה עם הרוב, במצב שלך לא הייתי מתעסק בקקי, תתאמן כמו שצריך בלי תוכניות מופלצות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() נפלתם עליו בלי סיבה יש לו תגובות באמת ענייניות , וזה רק מראה שיש לו פוטנציאל ואם הוא משקר הוא משקר לעצמו לא הבנתי מה כולכם מתעצבנים. בהצלחה גבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() שמתם לב שכל מי שמתעסק בקקי (כולל תומר a וגם ג'וקר) בסוף מגלים שהוא לא נראה משהו?
בכל מקרה ג'וקר-יחסית לגילך יש לך אחלה ידע כדאי שתתחיל להשתמש בו גם,אל תשים לב לכל התגובות פה יש פה אנשים לא משהו-אבל חלקם צודקים קח זאת לשומת לבך,עוד חצי שנה תפתיע אותנו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פעם ראשונה נדמה לי שאני מגיב פה וזה היה שווה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() מסה אחי!!בהצללחחה בהמשך גבר!
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() וואי, כמה תגובות...
אני מאמין לו שיש לו כזה היקף... יכול ליהיות שפשוט היד שלו עבה. רגע, איך מודדים היקף? כשלא מאמצים את היד בכלל? או בכיווץ ההכי מקסימלי? (זתאמרת עד שהאמה נוגעת ביד).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |