|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי ניסיון ופשוט נכשלתי, אני חייב לספור במחשבון כדי להגיע לכמה שאני צריך, בקושי עשיתי 1800 תוך 4 ארוחות!
אתם סופרים במחשבונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בחודש הראשון של המאסה אחרי שגיל ואני הרכבנו לי תפריט מתאים, ספרתי כמה זה יוצא ואיך זה מתפלג לערכים.
אחר כך רשמתי לי על notepad מה יכול להוות תחליף של 1:1~ בעזרת המחשבוני תזונה ( כמה ש"ש = פרוסת לחם מלא, כמה חזה עוף = 100ג' פסטרמה = כמה קוטג' וכו'... ) ומאז אני יודע +- 200 קלוריות לכאן או לשם כמה אני מכניס, זה מתקזז בסופו של דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה אתה גנוב? מה הבעיה? כנס לאתר תכניס את מה שאתה אוכל וזהו
במה הסתבכת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() ציטוט:
לקראת הסוף כבר צריכים להקפיד אז אני לא "מהווה תחליף" או עושה יחסית כאלה. אבל באמת עוזר אני בטוח שבמאסה זה עוזר גם מבחינת נגישות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי הכי קל, נגיד לחיטוב אני צריך 1500 קלוריות(אתה יכול גם למאסה אותו רעיון):
800 קלוריות מחלבונים, מחלק את זה בין העוף/ביצים/שייק 350 משומנים, מקציב את זה ל 3 כפות של משהו שומני בריא 350 מפחמימות, מקציב חצי מהם לפחמימות שבארוחת בוקר וזהו לא סופר עוד , את ה 250-300 האחרות זה יבא מכל הדברים שאוכלים ביום ולא סופרים כמו ירקות וכוס חלב וכמה שיש באבקה ,בקיצור גרם מפה וגרם משם יוצא 250 קלוריות אז יוצא 5 ארוחות ביום מבוססות חלבון ורק ארוחות בוקר פחמימות (היא אצלי הארוחה שלפני האימון) אז ככה לא בעיה לסדר את הארוחות ולא שוברים את הראש עם כל הדברים הקטנים בתפריט.