ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-07-08, 09:09   #21
Snacks
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c צפה בהודעה
אני פשוט אכתוב את מה שגלעד היה כותב:

יאללה לריב קצת שמח
הלילה הלילה הלילה..שמחה גדול הלילה!

ד''ר אחי,תפרוש גבר אתה לא מתאים לפיקוח,אתה מתאים לניהול יש לך ידע שאתה לא מתשמש בו,בנסוף אתה לא מבין כלום בפיתוח גוף תחרותי,בנוסף לכך לפני כמה ימים העפת 5אנשים (לא פחות 5!) מהפורום,כיום? נשארו 10אנשים בלחץ.

אני מבין שלהורים שלך אין דאגות אתה תמיד זוכר לנעול את הבית שאתה יוצא נכון? אז קושקוש אל תביא לי באן כי אתה יודע שאני צודק נכון חביבי?
Snacks מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 11:41   #22
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

ואוו תודה זה אומר הרבה כשזה מגיע ממך , snacks? בנאדם עם 39 הודעות בפורום שלא ראיתי הודעה שלו לפני. לא שהבנתי בכלל מה אתה רוצה לומר - אתה מתאים לניהול לא לפיקוח? לזכור לנעול את הדלת כשאני יוצא מהבית??? אוקיייי

גולדבן אני מבין שעכשיו נוח לך להצטרף לעגלה. כשכתבת את אחד מהפוסטים של מתאמן מתחיל-לא מבין באימונים-או תזונה ואני קפצתי לעזור לך שם , אני זוכר שהתחנפת "וואי סליחה על דברים שנאמרו בכעס".
עכשיו אתה בטח מרגיש גברי לנעוץ האשמות , לא?
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 11:55   #23
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c צפה בהודעה
עזבו שטויות, לאן נעלמו התיוגים?
בוטלו מכיון שאנשים השתמשו בהם לרעה, לדוגמא דברים כמו "save us ראש ביצה".

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 12:37   #24
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
ואוו תודה זה אומר הרבה כשזה מגיע ממך , snacks? בנאדם עם 39 הודעות בפורום שלא ראיתי הודעה שלו לפני. לא שהבנתי בכלל מה אתה רוצה לומר - אתה מתאים לניהול לא לפיקוח? לזכור לנעול את הדלת כשאני יוצא מהבית??? אוקיייי

גולדבן אני מבין שעכשיו נוח לך להצטרף לעגלה. כשכתבת את אחד מהפוסטים של מתאמן מתחיל-לא מבין באימונים-או תזונה ואני קפצתי לעזור לך שם , אני זוכר שהתחנפת "וואי סליחה על דברים שנאמרו בכעס".
עכשיו אתה בטח מרגיש גברי לנעוץ האשמות , לא?
מה זה בכלל קשור?
צורת הניהול שלך מגעילה,לא אמרתי שאתה לא תורם מהידע שלך בפורומים השונים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 13:20   #25
*DAVID*
חבר פעיל

כללי:: שחיף

ניראה לי פיספסתי פה אקשן רציני למי יש כוח להסביר לי מה הלך פה?

BARCELONA
*DAVID* מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 14:18   #26
slim shady

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

הכי קורע שכל אחד רושם למאסל שילך לזיין ולא יוציא את העצבים שלו כאילו הוא מקבל מציצה תוך כדי שהוא רושם את ההודעה.. חלאס לזיין את השכל פה כל אחד משחק אותה... חלאס לחפור שהרמה של הפורום ירדה.. חצי מהמזייני שכל לא היו פה כשהיא הייתה גבוהה.. חלאס לחפור שצריך להעלות את הרמה של הפורום... חלאס לחפור שמנהל נועל פוסט כאילו לקח לכם 9 חודשים צירים וירידת מים כדי לפתוח אותו....
מעניין אותי לדעת מה היה הקטע עם גיל אם מישהו יכול לפרט שיפרט.. חוץ מזה אתם חופרים אש!

ד"א חבל שהורדתם את התיוגים... דווקא היה מצחיק..חח
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 16:07   #27
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar
ברירת מחדל בואנה איזה סלט הולך פה ...

אני ובתמימותי חשבתי שזה סתם פורום סבבה

מה הולך פה ? על מה כל הבלאגן הזה... בואנה למי איכפת על משהו שקרה לפני 9 חודשים...
ובואנה , יש לפורום מפקח,מנהל וכו'... וואלה אם הייתי מנהל הייתי עושה לכולם באן אוטומטי לכל החיים ...

מתי שמישהו מכם ינהל בכלל משהו בחיים שלו שיבוא בביקורת על צורת הניהול של ד"ר מאסל.
אם היו נותנים לכם את התפקיד של לנהל פורום מעניין איך הוא היה נראה... בטח כמו בור שופכין..

מה אתם קופצים שהוא מנהל לא בסדר, וואלה אם מישהו פותח את הפה שלו לא במקום ... או במיוחד מדבר על גיל כאשר גיל לא פה לענות לו . מן הראוי לנעול את הנושאים האלה או להעביר אותם לפח זבל.

כולם הפכו להיות פרופסורים פתאום, נותנים חוות דעת מקצועיות על איך לנהל או מה לעשות ...
יורדים לפסים אישיים כמו ילדים מטומטמים אין פלא שעושים פה באנים כמו מים ... אתם כולכם מתנהגים כמו ילדים מפגרים מה אתם מצפים...

אפילו השרשיר הזה נפתח הנימה עוקצנית ואישית וירד לפסים לא עינייניים... אתם לא יכולים לנהל שיחה אחת נורמלית או דיון אחד נורמלי בלי לרדת לפסים אישיים בנושא הזה של גיל והמנהלים.

חברים תתחילו להתבגר...
ישן 26-07-08, 21:21   #28
Danielllo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mortex צפה בהודעה
אני ובתמימותי חשבתי שזה סתם פורום סבבה

מה הולך פה ? על מה כל הבלאגן הזה... בואנה למי איכפת על משהו שקרה לפני 9 חודשים...
ובואנה , יש לפורום מפקח,מנהל וכו'... וואלה אם הייתי מנהל הייתי עושה לכולם באן אוטומטי לכל החיים ...

מתי שמישהו מכם ינהל בכלל משהו בחיים שלו שיבוא בביקורת על צורת הניהול של ד"ר מאסל.
אם היו נותנים לכם את התפקיד של לנהל פורום מעניין איך הוא היה נראה... בטח כמו בור שופכין..

מה אתם קופצים שהוא מנהל לא בסדר, וואלה אם מישהו פותח את הפה שלו לא במקום ... או במיוחד מדבר על גיל כאשר גיל לא פה לענות לו . מן הראוי לנעול את הנושאים האלה או להעביר אותם לפח זבל.

כולם הפכו להיות פרופסורים פתאום, נותנים חוות דעת מקצועיות על איך לנהל או מה לעשות ...
יורדים לפסים אישיים כמו ילדים מטומטמים אין פלא שעושים פה באנים כמו מים ... אתם כולכם מתנהגים כמו ילדים מפגרים מה אתם מצפים...

אפילו השרשיר הזה נפתח הנימה עוקצנית ואישית וירד לפסים לא עינייניים... אתם לא יכולים לנהל שיחה אחת נורמלית או דיון אחד נורמלי בלי לרדת לפסים אישיים בנושא הזה של גיל והמנהלים.

חברים תתחילו להתבגר...
אחי תוציא ת'לשון...
ישן 26-07-08, 21:38   #29
Dr. Muscle

הסמל האישי שלDr. Muscle

לפחות מישהו גברי עם קצת ביצים
רושם בפומבי שיש לו דיעה אחרת לא קופץ על העגלה ומצטרף לעליהום
תודה

עזרים מומלצים:

אל תיתן לו להשכח.
ישן 26-07-08, 21:38   #30
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielllo צפה בהודעה
אחי תוציא ת'לשון...

מה קשור...? אתה חושב שאני מכיר אותו ? או יודע משהו על המנהלים פה ? אני מכבד אותו כמנהל וזה שהוא היחיד שעונה פה תשובות עינייניות.

מאה פעמים הוא אומר לכל מי שכתב פה , זה עניין של גיל , וגיל אינו כאן , אין טעם להציף את כל הפורום עם שרשירים על הנושא כי גיל לא כאן ...
משמע , אם זה שאמור לתת לך תשובה לא כאן מה הטעם לדון בכך?
אבל מה קורה בפועל , יש חבורה של ילדים שכנראה לא מבינים עניין, ואין להם הרבה מנת משכל והם מציפים את הפורום שוב ושוב בתקיפות אישיות כאילו חייבים להם משהו.
פותחים מאה שרשירים של ילדים מפגרים כאילו זה היה הפורום של גן חובה.

כולם נכנסים "חחחחחחחחח הרגת אותי" כמו חבורה של ילדים מפגרים .... במקום להתייחס לעניין בצורה רצינית ועיניינית ... איך אתה מצפה שבכלל ההנהלה תתיחס אליכם כאשר אתם כותבים כמו חוליערות.... אני במקום ההנהלה פשוט מעיף אתכם לקיבינימט בלי לספור פה אף אחד...

אתה חושב שיש פה התחנפות? אתה טועה ידידי... יש פה הסתכלות מהצד ... מה שברור מאליו שאתה לא מסוגל לעשות כי אתה ילד

הפורום הזה הוא הוא סה"כ המקום שממנו אני שואב מידע על התחום על טכניקות על תזונה וכו' .
אני רק רואה את כל הילדים פה נופלים על ההנהלה כאילו חייבים להם משהו , אני במקום ההנהלה הייתי עושה לכולם באן לך ולכולם ומשאיר אנשים שעונים בצורה עיניינית ולא כאלה שפותחים ת'פה שלהם כאילו הם עם מינימום תואר שני בתעשייה וניהול, חושבים מה צודק ומה לא , ומי חייב להם מה מי ולמה כמה ...

חבל לראות שיש אנשים כמוך בפורום הזה בין יתר הילדים פה ...

נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 26-07-08 בשעה 21:45.
Holy_Templar מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 21:55   #31
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle צפה בהודעה
תודה
עזוב אותך שטויות,אתה לא יודע לקבל ביקורת.
לא יצאתי נגדך העברתי ביקורת על צורת הניהול שלך וציפית שתקח אותה לתשומת לבך ולא תקח את זה ללב בצורה אישית

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 26-07-08, 21:57   #32
The Sun
Banned

אתם שוכחים שהבן אדם עושה את זה בהתנדבות, ללא מטרת רווח ולדעתי עושה את העבודה כמו שצריך.
יש חוק שאסור לדבר על חומרים, משתמש מדבר על חומרים, מוזהר, חוזר ומדבר על חומרים ומצפצף על האזהרה ומושעה - איפה מאסל לא בסדר?

יש חוק על קללות - משתמש מקלל, מוזהר, מצפצף על האזהרה, מקלל ומושעה - שוב מאסל לא בסדר נכון?

בחייאת תבדקו את העובדות שלכם...
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-07-08, 21:58   #33
Snacks
חבר פעיל

Mortex התחנפות יפה אבל לא יעילה
סתם סתם,ד''ר אתה גברבר אמיתי,יש לך אחלה פיק ביד,והנעילות שלך? אמיתיות מכל הלב...
ישן 26-07-08, 21:59   #34
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
תודה
בבקשה... תכלס אתה היחיד שעונה עינייני... אני פה בפורום בקושי חודש ולא יאמן כמה ילדים מעפנים יש פה וכל שרשירים של קללות , וירידות לפסים אישיים אין שרשיר אחד נורמלי פה ...
ישן 26-07-08, 22:02   #35
Dr. Muscle

הסמל האישי שלDr. Muscle

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldben צפה בהודעה
עזוב אותך שטויות,אתה לא יודע לקבל ביקורת.
לא יצאתי נגדך העברתי ביקורת על צורת הניהול שלך וציפית שתקח אותה לתשומת לבך ולא תקח את זה ללב בצורה אישית
כן, לך תזיין קצת זו ביקורת עניינית. אולי אני אפילו צריך להוריד את הכובע, נתת לי המלצה כזו מועילה להמשך החיים שלא הכרתי עד עכשיו. בחיאת עד עכשיו כל פעם עניתי עניינית ואנשים תקפו אותי כאילו אני מהגסטפו ושלפתי אותם מהמיטה למחנה השמדה.
בהרבה שנים שלי בפורום לא קיללתי ולא אמרתי לאנשים דברים מגעילים גם כשהייתי לגמרי צודק. אני לא לוקח את זה ללב, אני יודע שגם אני הייתי קיצוני יותר כשהייתי צעיר, אבל זה גם בשבילכם - תדברו ככה בצבא לרס"ר הוא ינגח בכם וישלח אתכם לדבר ללמפה בכלא 4 . אולי שם לומדים כאלו דברים בסופו של בדבר.

עזרים מומלצים:

אל תיתן לו להשכח.
ישן 26-07-08, 22:03   #36
Snacks
חבר פעיל

ד''ר תמשיך בעבודתך נאמנה. אבל לפני מספר ימים הבאת ל5משתמשים באנים אחד אחד,וזה לא הגינוי צריך לשקול אנשים,במקרה עם היטמן אני לא מאשים אותך אבל לא ייתכן שמעל 5משתמשים יקבלו באן כן קושקוש?
ישן 26-07-08, 22:06   #37
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ציטוט:
כן, לך תזיין קצת זו ביקורת עניינית. אולי אני אפילו צריך להוריד את הכובע, נתת לי המלצה כזו מועילה להמשך החיים שלא הכרתי עד עכשיו. בחיאת עד עכשיו כל פעם עניתי עניינית ואנשים תקפו אותי כאילו אני מהגסטפו ושלפתי אותם מהמיטה למחנה השמדה.
בהרבה שנים שלי בפורום לא קיללתי ולא אמרתי לאנשים דברים מגעילים גם כשהייתי לגמרי צודק. אני לא לוקח את זה ללב, אני יודע שגם אני הייתי קיצוני יותר כשהייתי צעיר, אבל זה גם בשבילכם - תדברו ככה בצבא לרס"ר הוא ינגח בכם וישלח אתכם לדבר ללמפה בכלא 4 . אולי שם לומדים כאלו דברים בסופו של בדבר.
אז עזוב אל באתי ליפגוע זה נאמר בהומור העניין של הלזיין אם לא הבנת,אבל עזוב אתה מבין שאתה חושב שזה צבא שזה בסך הכל פורום ובוא לא נחייה בסרט כל המטרה של הפורום לדעתי זה ילדים להכניס כמה שיותר ילדים לתחום שאולי בעתיד אפילו חצי או בודדים יצטרפו לספורט הזה בצורה רציני!

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 26-07-08, 22:08   #38
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי snacks צפה בהודעה
ד''ר תמשיך בעבודתך נאמנה. אבל לפני מספר ימים הבאת ל5משתמשים באנים אחד אחד,וזה לא הגינוי צריך לשקול אנשים,במקרה עם היטמן אני לא מאשים אותך אבל לא ייתכן שמעל 5משתמשים יקבלו באן כן קושקוש?

בנאדם עובר על החוקים הוא מקבל באן ... אין פה אפס ... מה לא מובן לך? הוא מנהל בפורום..

אתה סתם מישהו.. תתחיל להתנהג בהתאם לכך, אני במקום הד"ר הייתי עושה לך באן ושהיית פותח יוזר חדש לפני שהיית שולח הודעה הייתי עושה לך עוד באן וכן הלאה עד שהיית חוזר ל fxp
עם כל הילדודס איפה שאתה שייך ...
ישן 26-07-08, 22:09   #39
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ציטוט:
אוי נו באמת דווקא לקטע הזה נדבקת?
אמרתי את זה כנראה כדי להזכיר שאני עוד ילד קטן אבל מספיק...שים לב לקטעים האחרים של ההודעה...
בתאכלס אתה מנהל טוב שמשקיע ושומר על הכללים אבל לא נראה שאתה מבין שיש גם דברים שיוצאים מן הכלל ולא צריך לחלק באנים על ימין ועל שמאל...
בכל זאת צריך להתחשב בזה שהאנשים שמקבלים באנים אין להם חיים אז אי כניסה לפורום תביא להתאבדות..לא חבל?
:p
אתה גם יכול להעלים עין לפעמים מה רע?

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 26-07-08, 22:10   #40
Holy_Templar
מנהל הפורום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldben צפה בהודעה
אז עזוב אל באתי ליפגוע זה נאמר בהומור העניין של הלזיין אם לא הבנת,אבל עזוב אתה מבין שאתה חושב שזה צבא שזה בסך הכל פורום ובוא לא נחייה בסרט כל המטרה של הפורום לדעתי זה ילדים להכניס כמה שיותר ילדים לתחום שאולי בעתיד אפילו חצי או בודדים יצטרפו לספורט הזה בצורה רציני!
המטרה היא שיהיה פה מקור נגיש של מידע ותמיכה בנושאים הקשורים לפיתוח גוף ..
ולא שילדודס יתחילו לכתוב " ססעמק לך תזדיין יא זבל"
"שחיף עם היקף יד 28"

או כל מיני חרא שנזרק פה ...

בנתיים אתה אחד מאלה שתורם לכך שאנשים שכן חושבים שהפורום הזה רציני פשוט יצאו מכאן ...
תגובה