![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים אמורים לעשות וכמה חזרות.אני מתאמן 7 חודשים.
נגיד גב כמה תרגילים צריך לעשות כמה סטים וכמה חזרות יד קדמית אחורית רגליים חזה כתפיים ![]() ![]() ![]() P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אתה במכון כושר ? אין לך מאמן שם לשאול אותו ? אין לך תוכנית אימונים מסודרת ?
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן 7 חודשים ואתה לא יודע כמה סטים אתה צריך לעשות? אין לך תוכנית אימונים?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תוכנית אימונים אני רק רוצה לדעת אם אני עשוה נכון.את התוכנית אימונים הזאת אני מעיף משנה אותה לגמרי.
במצב שלי אני עושה 6 סטים לשריר גדול ו4 לקטן 15 חזרות לגדול ו12 לקטן זה נכון. P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי מהי סוג החלוקה שלך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה סוג החלוקה שלי כי ממש עכשיו אני מתחיל תוכנית חדשה ועדיין לא החלטתי איזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז תחליט ותשאל זה משתנה בין החלוקות של התוכניות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני מרכיב עם המאמן שלי במכון כושר... מצחיק ב 27 לחודש אני בדיוק משדרג אותה ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז מה התשובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין דבר כזה מה התשובה...
כדי לדעת כמה סטים את הצריך כל אימון חייב לדעת את החלוקה. למשל ב-ab מספיק לשריר גדול 9 סטים נגיד... ב-abcd מספיק נגיד 16-18 סטים לשריר גדול זה משתנה אחי... אבל אם אתה רוצה בכללי אז זה 12-14 לשריר קטן 16-18 לשריר גדול אין צורך ביותר. ובשבוע !! שלא תיהיה טמבל תעשה ab יום ראשון תעשה 18 סטים ויום רביעי גם.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד abc שלוש פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |