|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לדעת איך לשלב בין התרגילים, לדוגמא כמו שהרבה אמרו עבודה עם מוט ללחיצת חזה ואחר כך עם דאמבלים היא מיותרת אבל לעומת זאת עבודה עם מוט לדחיקת חזה ועם דאמבלים לחזה עליון אפקטיבית, פשוט צריך לדעת איך לשלב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() יא אללה עדיין לא הבנתי אם הדיון הזה הוא ספציפי
כולם פה אומרים כתפיים מה כתפיים למה לא רשמת שאתה מתכוון ללחיצת חזה אם ככה אני מעדיף מוט וזהו כי דאמבלים עושים לי נאחס בכתפיים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי דחיקה ללא שיפוע במוט אני עושה בכלל פלייס עליון בדאמבליפ,קריעה :carry86w:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() עכשיו נוספה לי עוד שאלה ,איפה הלחץ על הגב התחתון יהיה יותר גדול בעמידה או בישיבה(הכוונה לכפיפות מרפקים ביחידים או במוט לשאלה הזאת לא כל כך משנה עם מה אתה עושה את התרגיל)
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טוב אני רואה שנתנו לך כאן תשובות לא לעניין.
עבודה עם דאמבלים תעזור לך להגיע לאיזון בין איברים, בהנחה ואתה מבצע את התרגיל נכון ובצורה זהה בשתי הידיים. בעבודה עם מוט יד אחת תהיה תמיד יותר דומיננטית. בעבודה על חזה - אני הייתי ממליץ על שילוב, ואם יש פגיעה או רגישות בכתף לעבור לדאמבלים בלבד שנותנים לך יותר מרווח תנועה. לחץ על הגב התחתון בכפיפות מרפקים , הייתי ממליץ על preacher או מכנה שמדמה את הפעולה, בכל אופן זה לא תרגיל שאמור להפעיל לחץ רציני על הגב התחתון אלא אם כן אתה מרמה ומשתמש בתנופה. ג'וקר, עליה במשקלי עבודה כל שבועיים? קניתי! עכשיו כאילו!
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
תפרט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() הגוף הוא לא סימטרי ולא שווה מבחינת כח, ולכן יד אחת תהיה יותר דומיננטית ... מה יש להסביר?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() כל אחד עושה את הדברים אחרת , ביציבה אחרת, עם מבנה אחר משקל אחר לעומת המשקל שלו ועוד המון גורמים - אני משער שאם נבדוק את זה בתנאי מעבדה אולי יהיו אפילו אנשים שהיציבה שלהם בעמידה כל כך טובה ובישיבה כ"כ גרועה שגם תהיה תוצאה הפוכה... קשה לתת לך מספר אחוזי ממוצע, השאלה היא בעיקר ההרגשה שלך
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תלוי מאוד באיזה זווית נמצאת המשענת. בהנחה שמדובר בזווית שגדולה מ 75-80 מעלות, כמובן שגם תוך שמירה על מנח נייטרלי של עמ"ש, העומסים יהיו גדולים יותר בישיבה.
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() |
![]() |