![]() |
עבודה עם מוט vs עבודה עם דמבלים
עבודה עם מוט vs עבודה עם דמבלים
מה ההיתרונות של כל אחד מהם והאם יש בכלל שוני ביניהם? כי יש לי הבדל גדול יחסית בין שני הידיים והיתי מעדיף לעבוד עם דמבלים בגלל זה יש חסרונות לעניין? |
אני לא זוכר איפה כתוב, אבל למרות שעם דאמבלים יש יותר טווח תנועה הסיכוי להפצע גדול יותר.
|
אני עושה את שתיהם ובדמבלים יוצא לי פחות משקל
|
תשלב את שניהם מה יש
שים תרגיל אחד לשניהם עם מוט לפתיחה תסיים עם דאמבלים יד יד |
אני חושב שיש הבדל גדול בעבודה בין השניים, עדיף לשלב ביניהם...
|
אין הבדל גדול*****
|
ציטוט:
זה אותו טווח תנועה בערך אותה סוג תנועה לא? |
אני למשל עושה לפי נוחות.. נגיד והספה של הדחיקת חזה תפוסה אני עושה עם דאמבלים ובחזה עליון אני יותר מרגיש את החזה עובד עם דאמבלים מאשר עם מוט לא יודע למה אז אני עושה עם דאמבלים...
|
בגדול אין הרבה הבדלים, השאלה היא מאוד קונקרטית ואינדיבידואלית, ולא חד משמעית בכל התרגילים.
דוג': בכפיפת מרפקים במוט ובדאמבלים יש כמעט אותו טווח תנועה של עבודה, מצד שני בחתירה על ספסל או בעמידה בשביל הגב, עבודה עם דאמבלים מגדילה משמעותית את טווח התנועה, בשונה ממוט. |
ציטוט:
|
מי שמשלב תרגילים עם מוט עם תרגילים עם דאמבלים, שהם בעצם אותם תרגילים, הוא מטומטם גמור.
הסיכוי שמישהו כזה יעלה במשקלי עובדה הוא אולי פעם אחת לשבועיים. |
בחתירה לא..אבל לחיצות חזה הרבה יותר קשה עם דאמבלים..לי לפחות
הטווח יותר גדול גם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יתן לך דוגמא משלי, אני כמו מפגר בהתחלת האימונים שלי שילבתי עבודת ידיים במשך החודשיים הראשונים והם לא גדלו לי בכלל. ב- 3 חודשים האחרונים עזבתי ידיים והתמקדתי בהרמות החשובות וגדלו לי ב- 2 ס"מ, סתם נקודה למחשבה:ohmy: ציטוט:
אני מתכוון שאם אתה עושה לחיצת חזה עם מוט ולחיצת חזה עם דאמבלים זה אותו דבר, מצד שני זה עדיף לדעתי ממכונות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איפה אמרתי לעבוד עליהם באותו אימון על אותו השיפוע? התייחסתי לעובדה שהוא הציב כשגויה.
|
ציטוט:
ואז אני נותן עבודה בנפרד עליהן וחוץ מזה שזה טוב גם לטווח חזרות כל תרגיל שים טווח אחר במשחק עם 6\10\12 |
ציטוט:
והעבודה של הכתפיים אתה צודק אבל שוב לא מדובר פה בהרבה יותר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ