|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה התחיל לי מאתמול שישנתי 3 שעות בלילה..
לפני זה היה את חג השבועות זללתי כמו מטורף עליתי קילו למרות שזה לא נראה לי קשור בדרך כלל יש לי תאבון בריא ![]() וגם היום ישנתי משעה 3 עד 6 בערך 3 שעות... וזה לא מספיק נראה לי ובגלל זה אין לי תאבון לאכול יש לכם את זה אולי שאתם לא ישנים מספיק? עכשיו אני ילך לאכול גביע קוטג' ו2 חביתות עין נראה עם יפתח לי התאבון... ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קורה. במיוחד עקב יותר מדי סיבים מסיסים שמעכבים ריקון. מצב שחיבת למנוע שיקרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, זה שאתה לא ישן לפחות 7 שעות בלילה זאת כבר בעיה, אם אתה במסה או חיטוב, זה לא משנה.
אני גם מניח שאתה מדלג על ארוחת הבוקר, שזאת גם בעיה נפוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא מתאמן והוא לא אוכל מספיק בכלל, אז הוא גם יגיע למצב של פירוק שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
http://www.fatlosstroubleshoot.com/if.html תמונות של הבחור: שתהיו בטוחים ![]() ![]() בקצרה הסבר של MOSHE זו היא שיטה אשר צמים במשך 16-20 שעות ואוכלים במשך 8-4 שעות משאר הזמן שנותר. בד"כ מחלקים את הארוחות ל2 או 3 , ארוחה לפני אימון ואחרי אימון ולמי שמתאמן יחסית מוקדם אפשר גם לפני שינה. בזמן הזה אוכלים את כל הבקרה הקלורית ואת כל החלבון וכל הפחמימה שהקצבת לעצמך כאשר ולפני אימון אוכלים ארוחה מתונה שהיא בעצם "שוברת הצום" , משהו כמו 30-50 גרם חלבון 60-70 גרם פחיממה וקצת שומן איכותי(ארוחה של כ 500 קלוריות-אפשר גם יותר גם פחות הכל בהתאם לתפריט)(מדובר על מסה) ,אם זה חיטוב פחמימות בהתאם.. לאחר האימון זו הארוחה הכי גדולה בתפריט ארוחה שתשלים את רוב הערכים שאתה זקוק להם והתאמת לעצמך אישית בד"כ ארוחה במסה של לאחר האימון תכלול כ100 גרם חלבון(תלוי כמובן במשקל ושוב בתפריט אני מביא דוגמאות) , 200-300 גרם פחמימה ושומן איכותי 30-40 גרם. נשמע מטורף? ממש לא. שיטה מוכחת כמשפרת רגישות לאינסולין, אי מחשבה על אוכל סביב היום והתעסקות בזה כמו מסכן. ואלו היו 60 שניות על ה If. ובקשר לפותח האשכול שוב, כל עוד אתה דואג להשלים את הערכים אז שום דבר לא קריטי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני בטוח שכשאתה קם בבוקר אתה לא תעדיף לדלג על ארוחת הבוקר, ותאכל אותה שעתיים אחרי שקמת. בהרבה מהמאמרים אתה יכול למצוא משפט שמציין לא לדלג על ארוחת הבוקר בשום מצב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() אני אוכל 7-8ארוחות לא יכול להכניס כ''כ הרבה אוכל בבת אחת.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אז קצת מטומטם להישתמש בשיטה מסוימת כהוכחה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה בא לי בתקופות...
היום אכלתי 3 ארוחות בערך שזה לא טוב... ויש ימים שאני אוכל 6 ארוחות וגם לפעמיים 5 .. אני לא עולה כבר במשקל הרבה כי אני לא אוכל רציני וגם הדיכוי אוכל הזה..
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() לא רעב? בלנדר חלב חלבון מי גבינה וש"ש הם חברייך הטובים ביותר .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם מישהו במשפחה או לא משנה מי מעיר לי על המשקל, או זורק לי עצות אחיתופל מה לאכול, ממליץ בלבביות לדחוף "אוכל משמין" זה מספיק כדי לדכא ואז אין תיאבון, למרות שבדר"כ יש המון. הערה אחת ואני לא רוצה כלום. או לשמוע על דיאטות/סלט/חיטוב/קיצוץ פח'/צום/הרעבה/וכו'- גם זה מדכא.
|
![]() |
![]() |