|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחרי התוכנית הזאת אני יעבור לABC 4 פעמים בשבוע ופשוט יעבוד הכי כבד שאני יכול, טווח חזרות של גג 7 ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עדיף כבר Abcd..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() אין דבר כזה Abc*5 זו התוכנית הכי טובה...
אצל כול אחד זה שונה. בכלל, במסה מומלץ לא לעבור את רף ה-4 פעמים בשבוע מכיוון שעובדים כבד ומומלץ לתת לשריר לנוח לפחות 3 ימים בשבוע. שריר גודל במנוחה. מנוחה חשובה לא רק לטבעיים... אני מכיר בנאדם על סייקלים שהתאמן מלא זמן 6 פעמים בשבוע, כול שריר פעמיים בשבוע, ואח"כ החליף ל-3 פעמים בשבוע וגדל הרבה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() אני לא בנוי לזה עדיין
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() טוב בקיצור אני יעבור לabc, אני גם לא שלם לגמרי עם התוכנית ו- חבל לי לבזבז חודש שאני יכול אולי למצות אותו טוב יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() עשיתי את החלוקה קורן...
ותאכלס אתה מגיע לרגליים אתה מת אבל לא חושב שיש בזה שום דבר רע פשוט אימון מאוד קשה... אבל יש אחלה תוצאות תנסה את החלוקה עוד לא התחלת אתה כבר רוצה לשנות ? חוץ מזה שום דבר שתעשה לא יהיה בזבוז תאמין לי אחי. תנסה.
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אני אתייעץ איתו לגבי תוכנית אחרת, למרות שאני בטוח שגם בפורום יוכלו לעזור לי אבל לבנאדם יש יותר ניסיון, ואת זה אני אומר בלי כוונה שלאנשים כאן אין ניסיון פשוט הבחור מתפרנס מהעניין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
![]() גיל יותר מבסדר גמור, לא אמרתי אחרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
![]() ציטוט:
the sun תשאר בתוכנית שלך חודש זה כלום, אז במקום לעלות 400 גרם שריר תעלה 340, מזה משנה וגם זה ממש אבל ממש לא בטוח
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למרות זאת - אני חושב שעם חלוקה יותר אורתודוקסית כמו ABC חזה-אחורית גב-קדמית רגליים-כתפיים אני יגיע לתוצאות טובות יותר, ולו רק בגלל העובדה שזאת תוכנית מוכרת שתעבוד מצויין כמעט עם כל אחד. פשוט אני ימצה את הזמן טוב יותר איתה מאשר עם תוכנית שאני לא שלם איתה מבחינה מנטאלית... ( הכוונה שאני ארגיש שיכולה להיות תוכנית טובה יותר ושאני לא ממצה את עצמי איתה ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הלאה שיעשה מה בראש שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() אני מנסה שניה לדמיין טי בר אחרי סקוואט כבד, ואח"כ לחיצת חזה כשאי אפשר להוזיז ת'ידיים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() ציטוט:
אתה רק חושב... עוד לא ניסית אבל החלטה שלך אחי... LEE זה ממש לא ככה אחי תאמין לי... באמת אני אומר לך אם יש משהו שבאמת קשה זה נגיד לשים את הרגליים בסוף ולדפוק שם דדליפט או סקווט זה באמת רצח.... אבל אני עשיתי מתח ואחרי זה בנט ואחרי זה לחיצה רגילה וגם עליון ואז גם סקווט ווואלה היה קשה אבל הלך בן :):):):) ועליתי במשקלים אחי...
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט זה תרגיל שעושים בתחילת אימון. גב וחזה באותו אימון? וואלה, ניסיתי פעם, לא אהבתי. אבל יש אנשים שמסתדרים טוב עם השילוב הזה לדפוק אימון רגליים רציני אחרי חזה וגב? זה בולשיט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
|
![]() ציטוט:
לא יודע אחי אני עבדתי קודם כל גב אחרי זה חזה בעיקרון היה צריך להיות רגליים אבל אני נותן עליו מין דגש אז הרגליים בסוף ואני אומר לך שהיה לי סקוואט מעולה אחי באמת.... דרך אגב עד היום אני עושה סקווט ודדליפט אחרי גב שזה פול אובר בנט אובר ומתח והולך לי מצווין...
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לעשות חלוקה של 3 שרירים גדולים ו3 שרירים קטנים? אם אתה רוצה חלוקה מעניינת אז נסה PUSH PULL או UPPER LOWER למה לגרום לעצמך סתם חוסר פרופורציות רציני עם התוכנית הגרועה הזאת? |
|
![]() |
![]() |