|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
ורולה אתה אחד הטחונים וסנדרה אם כבר יא', שמעתי שיש שמה מקום שיש שמה להקה מקצועית, ואני מחפש תמקום הזה בנירות כדי לעשות הפתעה לידידה, יש מצב את יודעת איפה יש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפי שאמרתי, כל מקרה לגופו. אף מנהל פה לא קם בבוקר וניכנס לבדוק למי אפשר לתת באן, תיהיה בטוח בכך. תאמינו לי שלכולנו יש הרבה דברים טובים יותר לעשות.
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היחיד שיצא איתי באותו קטע גבר זה גבריאל
![]() |
![]() |
#69 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה, אבל מי לעזעזל פותח פוסט ומאיים שאם מנהל יבוא וינעל לו אותו, הוא יגיע עד אליו הבית? באיזה פורומים ראית שזה בסדר? מנהל אחר היה משעה אותך לצמיתות. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40483
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
קיבלתי ממנו פלאש בק על התיכון
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון אתה חרטטן זה ברור שזהכ בצחוק תמיד צחקתי איתך אתה לא יודע עלה לך הדם לראש תעבור לפני ההודעה הזאתי ותיראה כמה צחקתי איתך פיתאום באן משום מקום ובאותה תקופה היה לי לצמיתות אתה יודע מה תפסיק כבר לבלבל את המוח אז זה ברור שזה בצחוק אתה פשוט הדם עלה לך לראש ואתה מנהל רע ! והייתה צריך להיתנצל על הדרך לא סתם ארבל בא לדבר איתי על אותו נושא וביקש שאני בעצמי ימחל מהכבוד שלי אז רן תעשה לי טובה ולך תחרטט מישהו אחר בסדר קשה לך להודות בטעות שעשיתה ולבקש סליחה מאותו רגע שדם המנהל עלה לך לראש אז כן אני חושב שבתור מנהל ? אתה חרא של מנהל כי אין לך את ההגינות לבוא ולומר טעיתי סליחה אז על תבוא ותציג אותי פה בתור הילד קטן סבבה? \אתה עוד מעיז להוציא אותי רע אין לך בושה אני ניגעל ממך גועל נפש אתה קדימה תן לי באן על זה גם כן
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה מיתערב ביכלל מה אתה קשור
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה קשור אני חבר שלך ?
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
למה אתה ישר קופץ עליו? הוא כולה שאל שאלה פשוטה..
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי מושג על מה אתה מדבר, לא ראיתי שום נימה של צחוק, גם שאלתי אותך לפשר המשפט בציטוט שלי, התעלמת במזיד. אתה גם זוכר שהיה לך כבר "אזהרה מס' 2" על איומים, ובפוסט בקשות ממנהלים (שכבר הוסר) אתה ביקשת לא פעם ולא פעמיים שיסירו לך את זה... ולבסוף הסירו. לדעתי אתה בחור מעולה, אבל לפעמים יש לך נטיה, כנראה ברגע של עצבים, להתחיל לאיים. אני לא חושב שאני מנהל רע, לדעתי ההפך הוא הנכון. אבל, זאת זכותך לחשוב עלי מה שאתה רוצה. וכפי שאמרתי, היוזר הקודם שלך כבר זמין לשימוש.
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא הגבתי לך על אותו משפט כי נסעתי וחזרתי בלילה אז במזיד היתעלמתי תעשה לי טובה ? וראיתי שאני מושעה ואז אותו יום דיברתי אם גבריאל האם אי פעם דיברתי אליך לא יפה או רבנו לפני הקטע הזה חאלס רן זה היה ברור שזה היה בצחוק הדם עלה לראש וכן דבר כזה פוגע יחס כזה כי היתעלמתם ממני ולא כיבדתם אותי כמו שאני כיבדתי אותכם וזה מראה משהו תיראה אני לא מאיים אני מקיים אם הייתה מכיר אותי וההאזהרה שהייתה על איומים הקודמת גם לא הייתה צודקת כל מילה שניה שלי בזמנו הייתם שמים לי אזהרה על איומים אז תעשה לי טובה
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חלאס בחיאת מה אתה ילד?
קיבלת באן, פתחת משתמש חדש וסלמאת. |
![]() |
![]() |