|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() =.=
בכל מקרה, נכון המאמאעוף? אז זה 400 גרם לפחותזה מה שהם רושמים על האריזה ורשום של100 גרם זה 20 גרם חלבון עכשיו, כשזה מתבשל אז זה שוקל פחות... ובכלל, איך יודעים אם הערכים שרשומים הם אחרי בישול או לפני כנל לגבי חזה עוף (זה שקונים בסופר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הערכים שרשום זה לפני בישול.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ועכשיו אני אשאל....
איך אתה יודע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי כמו שבאורז רשום לך לערכים ל100 גרם מוצר, הם לא רושמים לך ערכים ל100 גרם אורז ברוטב X בנוסח Y.
ככה זה גם בחזה עוף הם לא יודעים איך אתה הולך לבשל את זה, הם רושמים על המוצר שלהם נטו איך שהוא מגיע אליך.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני אצא נעל ואעשה בירור סופי
כשאני מכין מאמא עוף...ויש 400 גרם...ורשום 20 גרם חלבון ל100 גרם אז גם אם כל הגושי חיה מתה שיש לי על הצלחת שוקלים 300גרם אני אוכל 80 גרם חיובי? ותודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן, למרות שאני לא בטוח שיש 20 גרם חלבון. תבדוק שוב כי זה כזה תעשייתי כזה.
הכי טוב זה החזה עוף הרגיל אבל איך שנוח לך.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וכמה זה חזה עוף בסופר?
השתי פרוסות האלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קנה חזה עוף פרוס בסופר וזהו מה הסיפור... תטבל אותו תנקה אותו תכין ויאללה לבשל..
הערכים הם לפני הבישול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) כמובן, לנקות את קצת הלבן שנשאר... לפעמים הם לא מנקים את כל השומן.
קנייה קודמת שלי חצי קילו הגיע עם מלא שומן... בקיצר תשתדל שיהיה נקי. |
![]() |
![]() |