|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() השומנים שבבמבה טובים או לא טובים ? כי יש בזה מלא שומן אבל השאלה עם זה שומן טוב או רע ?
ובמבה אני יודע שזה הסוי מי בוטנים אז זה אמור להיות טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מומחה לבמבה,אבל אני ידוע,שאתה יכול למשל לאכול במבה לפני אימון,כמו שאתה לדוגמא בטח אוכל בננה לפני האימון.
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() במבה זה החטיף הכי גרוע מכל החטיפים בשוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה שומן פנאן
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() חומר למחשבה-
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איזה לחם הכי מומלץ? עם Gi הכי נמוך והכי פחות פחמימות. כל השיפון מלא למיניהם עם ע"ג הכי נמוך אבל פרוסה אחת 15 גרם פח'=\ ולחמים קלים מקמח מלא כמו דגני קלות פשוט לא משביעים בכלל, צמר גפן. יכולה לסיים חצי כיכר ולהשאר רעבה וצורך בעוד חצי כיכר מיד אחרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לדעתי אין חיה כזאת שנקראת שומן טוב בחטיפים ועוד במבה וכו'... נסה כמה שפחות לצרוך את המוצר הנ"ל כי תאמין לי שחברת אסם וכל חברות החטיפים למיניהן לא ממש משתדלות להכניס "שומן טוב" למוצרים שלהן. אז עצה שלי , תצרוך כמה שפחות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
הכי פחות פחמימות יש בלחם קל. בקשר לרעב שלך תסתכלי על כל התפריט לאורך יום ותראי איפה יכולה להיות הבעיה , הבעיה היא לא בלחם שאת אוכלת אלא את פשוט לא אוכלת מספיק (משהו אמר הרעבה עצמית כדי לרזות = טיפשות יתרה?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכלת 1800-1500 קל', אוכלת כל חצי שעה-שעה, מנסה לעלות בשאיפה לנקי, לא לרזות. אז מאיפה הבאת את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר לאכול חטיף אז במבה זה הכי טוב השומנים הם בעיקר מבוטנים שזה שומן טוב ואין בזה הרבה חרה כמו בשאר החטיפים.
אחלה חטיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מבחינת ערכים אין על בייגלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() שונאת לאכול במבה
אתה יודע כמו כל דבר אם אתה אוכל בגבול אז לא מזיק השומן.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() רשום מאחורה אחי שומן רווי שומן לא רווי,בכללי במבה זה לא דבר מזיק ואפילו בריא הייתי אומר עם כול החומצות אמינו האלה שמכניסים לחטיפים של היום
|
![]() |
![]() |