|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל משתמש בכחו העצום בתור מנהל.
"אוי ארבל רב מעלה" ![]() לא לא. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ההשעייה קרתה בגלל שאדון נינג'ה בחר לתקוף בחור על לא עוול בכפו ?
מה כאב לאדון נינג'ה ? לא נדע לעולם ,ותאמת ? גם לא ממש אכפת לי אבל התנהגות מהסוג הזה מורידה מערך הפורום ,ואני מקווה שתקופת הצינון הקצרה תשנה את הגישה שלו (בסך הכל מדובר בהשעיה של שבועיים )
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הכל טוב ויפה(לכאורה) אבל מה הטעם בלפתוח פוסט,הבנו,ארבל מחלק באנים,סבבה.
אגב, מי היה לירן מזרחי זכרונו לברכה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לא ראיתי מה הוא עשה אבל וואלה הוא דווקא גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד לי, ילד מושתן, מה הסיפור שלך עם ארבל? (ונדמה לי שגם איתי, אבל זה מעסיק לי את האשך) כל פוסט שהוא פותח או כל פעם שהוא מדבר, אתה ישר תקפוץ בהערה צינית (ולא שנונה או מצחיקה בעליל). אתה מתנהג כמו בחורה שסירבו לה או משהו. יש לך קראש עליו?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
כל התבטאות שלי אליו היא בכבוד ובצורה יפה...תעשה חיפוש. אגב,עשה חיפוש שוב,תראה שזה לא ככה רק עם ידיד נפשך. איתך אין לי שם בעיה,אלא אם כן אתה ממש רוצה...אני דווקא זוכר אותך לטובה מימי הירידות על ליאו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קיבלתי רושם אחר. בכל מקרה, אתה צריך להבין שבכדי שבנאדם לא יחזור על פעולה לא רצויה שוב ושוב, הוא צריך להצביע על זה שזה קרה, "למען יראו ויראו", לצורך העניין. מה גם, שאם תשים לב, כמעט בכל פעם שמשתמש מורחק, נחסם או מושעה, נפתחים אשכולות זעקה מרה על "למה?!?!?!?" משל היה קדוש מעונה. בזה שהוא פתח אשכול, הוא חסך את זה. זה הכול. פוקי דווקא בחור חביב במציאות, רחוק מאיך שאתה מנסה לצייר אותו.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() זה הרושם שהצטייר לי מזמןןן..עוד מימי המריבות עם גלעד,אבל עזוב אותך,שא ברכה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זה רחוק מלהיות צעד של אגו שתראו איזה "מאגניב " אני שאני יכול לתת באנים המטרה היא להעביר מסר ,יש חוקים בפורום ,יש מי שאוכף אותם ,ויש דברים שכבר לא יבליגו עליהם.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר הכנתי פוסט מקיף על האבקות חלבון,קריאטין,מאמרי תזונה וכו'.
אבל הוא כבר ירד מטה מטה, בפורום תזונה ותוספים. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=40269 זה קצת ישן, מי שרוצה יכול לרענן קצת את המדריך, ולהוסיף.