![]() |
הגולש נינג'ה הושעה מהפורום
הגולש נינג'ה הושעה מהפורום לפרק זמן של שבועיים עקב הפרת חוקי הפורום
תפנימו ,חוקי הפורום לא שם ליופי ,והם יאכפו בנוקשות זה לא משהו שנעשה בכיף (סמכו עליי ,המנהלים פה שונאים להשעות גולשים ,זה אופציה אחרונה) אבל התנהגות עויינת בין חברי הפורום היא סיבה הולמת להשעייה זאת אמורה להיות קהילה תומכת וחברית ,להתווכח מותר ,אפילו לריב בגבול הטעם הטוב,אבל לתקוף גולשים כמו שנינג'ה עשה ,זה לא יתקבל פה לא בבית ספרנו ! שבוע טוב:) ארבל "אני יודע שאתם רוצים לתבוע אותי" צפרירי מנהל פורום ישראלבודי. |
החלטה נבונה.
הפורום אינו מקום למריבות. כמו שהמשתמש, נינג'ה בחר לעשות בשבוע האחרון. |
גיל יקירי ההזהרה תקפה גם לגביך
מריבות על גבי הפורום יובילו להשעיות ,נגמר הגנון פה. |
מקובל אליי.
תודה, ולילה טוב. |
ארבלושקה נשמתייי לך אתן את כל אשר בליבי!!!
|
הייתה נותן לו הזהרה וזהו =\
|
אני חייב לציין שהפורום במגמת עלייה, אני מאמין שזה בעיקר בגלל האשכולות החדשים בדיבורים, ובגלל היעלמות של כמה ספאמרים שהיו פה.
לדעתי באמת הזהרה הייתה מספיקה במקרה הספציפי. |
יש לי רעיון שיכול לחסוך הרבה מאד הודעות בפורום תוספים ותזונה.
לפתוח אשכול על אבקות חלבון. כול יום מישהו פותח מה יותר טוב X Vs Y? וגם אפשר לפתוח אשכול על קריאטין. פשוט לכתוב מידע כללי על כול אבקה מה ההיתרונות חסרונות לשים בנעוץ ושלום על ישראל. |
קח יוזמה, תשקיע 20 דקות ופתח אחד כזה.
ישימו אותו נעוץ והרמה תעלה. |
ציטוט:
תעשו סקר או משהו.. |
מה זה "תעשו"? אתם לא יודעים לפתוח אשכול?
זה כ"כ מפריע תעשו סקר, תוך יומיים האשכול מלא בתגובות והוא שוכב בנעוץ והבעיה נפתרה. |
ההשעייה נעשתה לא על סמך מקרה בודד אלא אחרי שעברתי קצת על היסטוריית ההודעות שלו וראיתי את אופן ההתנגות הכללי שלו ,אנחנו אף פעם לא ממהרים להשעות אנשים אלא אם כן מגיע להם,אנחנו רוצים כמה שיותר גולשים שיהיו פה ויהנו מהפורום.
בנוגע לשרשורי אבקת החלבון ,אני מוכן לתת לזה תמיכה מאלה ,קחו יוזמה ,תעלו את הפוסטים האלו ,ואני אדאג לשמור על האיכות שלהם ולנעוץ אותם . |
ציטוט:
|
אלפי ,מישל ויוגב עושים עבודת קודש על הפורום.
|
ציטוט:
:bow: :bow: :bow: :bow: |
ציטוט:
רוב תודות על המחמאות אחי אבל נכון לעכשיו ? יש לי להדביק את הפער איתם ! :sbb4: |
שמועות הגיעו לאוזניי שאיתן (יושימוטו)הולך להיות מיתחרה רציני :)
|
ציטוט:
כל תחרות שכזאת מבורכת ותקבל ממני רוח גבית מלאה הפורום שלנו מתקדם חבר'ה ! |
אני לא רוצה להדליק פה אש אבל כל הקטע הזה של המריבות-אזהרות-השעיות נשמע לי ממש מטופש
מה זה איראן?מי שאומר משהו שלא נראה לשאר ישר מקבל אזהרה\השעיה? אני בעד להשעות משתמש שהוא ממש בעייתי וגורם לנזק כלשהו אבל להשעות ולאיים כל שני וחמישי רק הורס את הפורום. |
ציטוט:
אם כבר מוריד את הרמה קללות וכל זה..שדברים כאלה משעים...לא משעים מישהוא כי הכינויי שלו מכוער או כי יש לו ג'ינו... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ