|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאמינם אמר, הכיי לא מתאים אחי חח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- כי אני אוהד ברצלונה - כי אני בעד גרנט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אתה ראית את הכדורגל של אינטר בעונה שעברה? העונה, כשהסגל היה מלא (ואם אתה תתעקש, אני אפרט לך על המשחקים)? אתה לא. מפני שאם היית רואה לא היית פולט את הבולשיט הטהור שכתבת פה. ואלי, אני לא מבסס את הטענות שלי על כלום, לא ממש אכפת לי מי תעלה, העיקר שהיא תנצח את ליברפול/צ'לסי המסריחות בגמר. זו בסה"כ תחושת בטן שלי שבארסה הולכת לנצח.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך אינטר לוזרית ענקית באירופה-לא איכפת לי איך היא משחקת-את זה גם אתה ועוד אוהדי אינטר בפורום אמרתם לפני המפגשים מול ליברפול ותראה מה יצא-באירופה הרגליים רועדות אבל אין ספק שזה עיניין של 3 שנים גג עד שתיהיו גמר לפי דעתי כי השתדרגתם זה אין ספק בכלל
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() לצערי ההיסטוריה של העשור האחרון לא ממש הלכה יד ביד עם אינטר באירופה, מכל מיני סיבות (למשל נגד ליברפול, הרחקה לא מוצדקת של בורדיסו, החמצות וכו'), אינטר הייתה ונשארה לוזרית באירופה ואני מקווה שהחרא הזה ישתנה בעונה הבאה גם אם כל הסגל יהיה פצוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה עושה צחוק? לא ראית 5% מאינטר אז תפסיק לכתוב שטויות כי במוקדם או במאוחר אתה תבין את הטעות של "הקבוצה האפורה שלך" ותלמד להעריך את הכדורגל המדהים שהיא הציגה (בעיקר בעונה שעברה, אך גם העונה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
רוברטו קרלוס שיחק באינטר ב-95/96 וזהו. לא היה לו שום קשר לזמוראנו (שהגיע בעונת 96/97), לרונאלדו ולשאר האגדות ששיחקו אז באינטר. ויירי הגיע לאינטר בעונת 99/00. עם זמוראנו אינטר הגיעה פעמיים רצוף לגמר אופ"א, ב-96/97 היא הפסידה אותו לשאלקה בפנדלים בסן סירו, תודות למספר החמצות פנדלים שאחתן מהן בין היתר הייתה של זמוראנו עצמו שכבש את השיוויון בדקה ה-86' וכפה הארכה (או שעברו ישר לפנדלים, לא זוכר). ב-97/98 אינטר שוב הגיעה לגמר אופ"א וגם לקחה אותו לאחר תצוגת מופת נגד לאציו (הגדולה, אחת הקבוצות הטובות באירופה דאז) בסטאד דה פראנס. לאינטר אף פעם לא הייתה היסטוריה גדולה בצ'מפיונס למעט 2 הזכיות הרצופות ועוד גמר בשנות ה-60'. מפעם לפעם היא הבריקה, אבל לא משהו שיזכרו (ההישג הכי גדול של אינטר בעשור האחרון היה חצי הגמר בדרבי נגד מילאן לפני שש שנים בעונת 02/03 אז המשחק הראשון נגמר ב-0-0 ומשחק הגומלין ב1-1 ומילאן עלתה בזכות "שער חוץ" כביכול. שבצ'נקו כבש אז את השער של מילאן לאחר טעות של קורדובה. מארטינס, שבאותה עונה עלה לבוגרים כנער צעיר, השווה בדקה ה-82' אבל זה לא הספיק). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() בגביע אופ"א אז שיחקו קבוצות חזקות מאוד ולאציו של אז הייתה קבוצה הרבה יותר טובה מהמון קבוצות שאתה מכיר כיום (לאציו של סוף שנות ה-90' ועד 00/01 היא הקבוצה הכי גדולה שהייתה ללאציו אי פעם. בין היתר שיחקו בה סיניסה מיכאלוביץ', ורון, ויירי, סטאנקוביץ', מאנצ'יני, נדבד, פנקארו, דייגו סימאונה, מרסלו סאלאס, מתיאס אלמיידה, פבאלי, נסטה, קרספו, אנג'לו פרוצי ועוד).
רוברטו באג'יו לא שיחק באינטר מספיק ולא עשה בשבילה מספיק על מנת להיות השחקן הכי גדול שלה בכל הזמנים. רק חבל לי שהוא עזב בגלל ליפי המתרומם הזה שבעצמו קיבל פיטורים אחרי חודש .. ![]() אחרי שבאג'יו עזב הוא נתן ארבע עונות גדולות בברשיה ופרש בתום עונת 03/04. חבל, הוא יכל לתת אותן באינטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
פיההההההההההההה נסחפנו לאללה אני זז לראות תשידור-יאללה גולים.
![]() |