![]() |
ברסה - מנצ'סטר... Barca FTW!
יאלללה היום המשחק.. הימורים אנשים!
אמן, אמן, אמן אמן אמן אמן אמן ברסה תנצח תעיף ת'מנצ'סטרים! http://www.popartuk.com/g/l/lgsp0410...ona-poster.jpg |
ציטוט:
VAMOS BARCA מחר ליברפול מפרקים למתייפיפים מלונדון ת'תחת. |
וואלה ברסה - ליברפול גמר קלאסי!
שונא את צ'לסי בדם חח... לא קשור לאברם, אף פעם לא אהבתי אותם ^_^ אבל איזה תחת יש לאברם תצטרכו הרבה כוח ומזל מחר חחחחחחח |
שיהיה משחק קצבי וטוב זה הכי חשוב.
אני רוצה להנות! מי ינצח זה לא קריטי לי, אני מהמר על מנצ'סטר. |
היום בארסה תחוש את כוחם של השדים האדומיייים
|
ציטוט:
|
לכו תנאייק מחר צ'לסי עוליםםםם :):)
אני בעד בארסה ומת שהם יעיפו את מנצ'סטר הזונות, אבל צריך להיות ריאלי. הם הוציאו תיקו בבית עם חרא משחק מצד מנצ'סטר, באולד טראפורד מנצ'סטר מזיינים אותם. |
אני בעד צ'לסי רק בגלל גרנט.... כל עוד הוא מביא ריספקט לישראל זה טוב לי
וברצלונה תנצח (הימור) מנצ'סטר על הפנים בזמן האחרון... |
מחר ערב יום השואה לא יהיה שידור של המשחק בערוץ ישראלי אלא כמה אירוני בערוץ גרמני sat 1 -קצת הזוי מאמן ישראלי מדריך שחקן גרמני שמשחק מול שחקן ישראלי מול מאות אלפי צופים ישראלים שרואים ערוץ גרמני בערב יום השואה.
|
אירוני אומנם, אבל ברור שאין פה שום תמיכה בנאציזם או משהו אז אי לזה ערך...
אגב- גם הסופר קלאסיקו של ספרד נופל על יום לא נוח, זה יהיה ביום העצמאות(אני לא טועה נכון?) |
כן, הסופר קלאסיקו ביום העצמאות, :):):):) כרטיס לחרא הזה עולה 1500 יורו.. בדקתי :)
מה הבעיה אחי? תעשה על האש אצל חברים תראו ביחד ת'משחק או שתראה את המשחק בבית ואז תצא למועדון או משהו... |
ציטוט:
ברור שלא זה סתם פרט מעניין כזה-היום גרמניה היא הידידה הכי גדולה של ישראל אחרי ארצות הברית אם לא יותר. |
רייקארד הולך הביתה By Any Case...
|
דווקא נשמע לא רע.
אני אנסה לארגן משהו :ס (על האש עם חברים) |
חחח זה מה שאני תכננתי לעשות, יוצא בנזונה... הרבה על האש, קצת אלכוהול וכדורגל... מה צריך יותר מזה :)
|
ברצלונה עולה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא למהר להספיד את \ברצלונה.
זה מה שיפה בכדורגל. הכל יכול להיות. אם בדקה בראשונה יהיה פנדל לזכות ברצלונה ואדום לאחד המגנים של מנצ'סטר? יש כ"כ הרבה אם'ים שהכל יכול להיות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ