|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדלים בין לאכול פסטה מלאה או ספגטי מקמח מלא לעומת אורז או קינואה ?
כי מבחינת ערכים זה די אותו דבר ולא קריטי לי אבל יש דברים אחרים שמפריעים בזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אין שום הבדל זה בדיוק אותו דבר אותה כמות פחמימות מורכבות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין הבדל משמעותי.
בספגטי מקמח מלא (שמיוצר מחיטת דורום מלאה) יש 11 גרם סיבים תזונתיים ל-100 גר', באורז ובקינואה יש 8 לאותה כמות. שלושתם מקורות מעולים לפחמימות מורכבות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה לשאלה שלי:
האם יש הבדל בין פסטה מקמח מלא, לפסטה מקמח רגיל? ואם כן, האם זה משמעותי? |
![]() |
![]() |