|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התחלת תוכנית 13.4.2008
A: חזה: לחיצת חזה מוט חופשי 4x10 לחיצת חזה עליון דאמבלים 3x10 פרפר 3X10 מקבילים 3X10 אחורית: לחיצה צרפתית 3X10 פשיטה בפולי עליון עם חבל 3X10 B: גב: bent over - חתירה בכפיפה עם מוט 4X10 פולי עליון - 3X10 מסור 3X10 מתח הפוך 3X10 קידמית: כפיפות מרפקים במכשיר דו-ראשי 3X10 כפיפות בשיפוע עם דאמבלים 3X10 C: רגליים: סקווט פתוח 4X10 לחיצת רגליים 3X10 כפיפת רגליים 3X10 פשיטת רגליים 3X10 תאומים: לחיצת תאומים בסמית' 3X20 הרמת עקבים בישיבה 3X20 D: חזה: לחיצת חזה במוט חופשי 4X10 לחיצת חזה עליון בדאמבלים 3X10 פלייס תחתון 3X10 פרפר 3X10 פלייס 2X10 אמות : כפיפות עם אחיזה הפוכה 3X15 כפיפות כף יד עם דאמבלים 3X15 E: כתפיים: לחיצה עם דאמבלים 4X10 לחיצה כתפיים במכשיר 3X10 הנפה לפנים ולצדדים 3X10 הנפה לפנים עם מוט בשיפוע 3X10 ראשון A שני B שלישי חופש רביעי C חמישי D שישי E שבת חופש המלצות הוספות הורדות שיטות כל מה שיש יאללה דברו :]
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף עוד סטים לידיים לפחות 4
תעביר את הבייספס לאימון כתפיים ותוסיף עוד תרגיל לגב(סה"כ 18 סטים). תקצץ בחזה ל-12 סטים ותחליף בין C ו D תעיף את האמות ותוסיף טרפזים
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אימון של כתפיים נשמע על הפנים
כתפיים הייתי שם עם חזה ידיים הייתי שם בנפרד, כשאתה בא פרש למכון אתה מפציץ במשקלים לא יודע מה תשים בe שים שריר שאתה רוצה לתת עליו אקסטרה עבודה או משהו
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
הקטע עם היידים זה שהאחורית עם חזה ובגלל זה בחזה יש גם מקבילים כנל עם הגב יש מתח הפוך אז היד קדמית עובדת חזק גם הבנת ? לגבי הגב אין לי בעיה להוסיף תרגיל גם ככה... חזה אני ממש רוצה לתת דגש בגלל זה הוא גם פעמים בשבוע זה משנה באמת להוריד ל-12 סטים ? ואני לא רוצה לעבוד על טרפזים יש לי מבנה שזה פשוט יהיה מגעיל טרפזים אצלי בגלל זה לא עבדתי עליהם גם בחיים יש לי סיבה לזה.... לגבי D ו-C כאילו אתה מתכוון חזה ראשון שני גב שלישי חופש רביעי חזה חמישי רגליים שישי כתפיים שבת חופש ?
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
מה רע בכתפיים אני עוד לא מבין חח לגבי יידים לא יודע זה נראה לי דפוק כזה להשים רק יידים רציתי פעם אבל לא יודע לא נראה לי... יש לי משהו שאני רוצה לעבוד אקסטרה חזה ושמתי כבר פעמיים אותו.... ד'א TIMA יש לך מסן או משהו אני רוצה לדבר איתך...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב ש-24 סטים בשבוע זה בהחלט מספיק בשביל אימון חזה.
ובקשר לשאלה האחרונה התשובה היא כן
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
יש לך מסן או אייסקיו ? אם כן אפשר אותו אני רוצה לדבר איתך... ודרך אגב לגבי החלוקה מה שהסברתי לך זה בסדר בכל זאת לדעתך ?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ////
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי שאני לא מבין את הקטע של אימון כתפיים - אימון שלם (!) לכתפיים כאילו אתה לא משתמש בהן יום יום והן לא עובדות באלף תרגילים אחרים אם אתה כ"כ רוצה 5 אימונים בשבוע תעשה AB ABXABXA\B לסירוגין שבוע A שבוע B תבין שעבודה כזאתי לא בטוח תביא לך תוצאות, ABCD זה עוד נשמע סביר אבל ABCDE זה לא מספיק גירוי לדעתי (גירוי בתדירות גבוהה = פקטור של מאסה) אם כבר משהו נחמד שחשבתי עליו בנוסח ABCDE ABCDXFBWX A- חזה כתפיים, B- גב טרפזים, C- רגליים, D- ידיים, FBW= עבודה על כל הגוף יכולה להיות עצימה מדי, אז אולי 5X5 יכולה להיות נחמדה - פעם A פעם B
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |