|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה עניין של , האם אתה רוצה להיכנס לאיזשהוא ג'ינס בחיים שלך או שאתה רוצה להיכנס לאיזשהוא ג'ינס שיראה עליך טוב ולא כמו 2 בולי עץ ? ציטוט:
2. מי אמר? 3. פרופורציות זה גם עניין יחסי , אני לא חושב שאם תפגוש משהו ברחוב הוא יתחיל לצחוק שיש לך רגליים "קטנות" לעומת גוף רחב |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() התרגיל מומלץ ביותר... אחד התרגילים מפרישי הgh בכמות הכי גבוהה... כמו כן שרירים רבים בגוף פועלים במהלך הסקוואט מומלץ מאוד....
![]() |
#24 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לא עולים עליי הג'ינסים שלי, ואין לי מכנסים או תרנינגים.. אני רק לובש ג'ינסים נעל דינק... מקווה שבחיטוב זה ירד אחרת... בקשר ל- 2. מאמרים
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מאמרים זה לא מחקרים , גם אני יכול לרשום מאמר אז מה?
ובטח שתלבש רק ג'ינסים שההיקף רגל שלך הוא 60 ס"מ כשתעשה מסה רצינית ותאמן רגליים כמו שצריך אני מבטיח לך שלא תצליח להיכנס לאף ג'ינס ויש פה כמה שיגבו אותי בעניין אבל לא אכפת להם הם אוהבים את זה ואני מכבד את זה , כל אחד ואהבה שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אחי סקוואט זה התרגיל הכי הכייי
עד שעברו לי הכאבים בגב התחתון היה לי סבל עצבניייי יש לי איזה בעיה בגב התחתון אז הוא ממש כאב לי היום כואב לי פחות אתה ציך לחזק אותו או להיתרגל ולחכות שהוא יתחזק מהסקוואט לי לקח בערך שנה ואני עדיין לא מעמיס מישקל בסקוואט
![]() |
#27 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() יש תרגיל לגב-תחתון אבל זה כאבי תופת...
וסקוואט מומלץ לעשות בתרגילי רגליים. |
![]() |
![]() |