|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת אם יש פה מישהוא שמצליח פחות או יותר להתאמן גם בזמן שהוא בצבא לא ג'ובניק יומיות אלה 11-3 מאז שהתגייסתי אני כבר לא יכול להתאמן וכל פעם שאני חוזר הביתה יש אני הולך להתאמן אני כל כך מתגעגע לזה בצבא מישהוא יכול להביא לי פטרונות איך אני יכול להתאמן שמה בלי חדר כושר לבד אני בטוח שיש הרבה במצב שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: איש הייטק ומספק שירותי מחשוב - טכנאי מחשבים בשבילכם
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() יש בסיסים עם חדר כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי אין אני רוצה למצוא דרך להתאמן בלי חדר כושר אין לי גם זמן ללכת אליו אם הוא היה קיים ביכלל אני מכ טירונים התפקיד די אינטנסיבי אבל זמן להתאמן בחדר אני יכול לארגן בלי בעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לך לקב'ן תוריד פרופיל ל45 תעשה יומיות כמוני חחח
ואם אתה אוהב ליתחון 3 11 תעבור בסייס בהצלחה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני בתקופה שהייתי בגדוד הייתי מתאמן בחד"כ שמה זה היה די נוראי
וממש לא הצלחתי להרים משקלים כמו שהייתי רגיל.... הייתי חוזר חמשוש לא משנה כמה עייף הייתי הולך להתאמן . עכשיו אני עושה יומיות תאמין לי תענוג. אגב איפה אתה משרת שאתה סוגר 11-3?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: איש הייטק ומספק שירותי מחשוב - טכנאי מחשבים בשבילכם
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() רוצה לעלות מאסה?
רוצה להתחטב? כושר גופני\bb דורש השקעה מבחינת זמני ארוחות,תזונה מתאימה ו(לא חובה, אבל עדיף)צמצום בפעילויות מעייפות מאמצות אחרות אשר יכולות לפגוע בהתקדמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות תרגילים בייתיים ,כמו שכיבות שמיכה מתח,מקבילים ומשקולת יד יד ,וזהו אתה לא יכול להתאמן מקצועי ,ולא יכול להשקיע בתזונה אז ...בהצלחה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מכ טירונים במגל?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה המקרה כאילו אחד לאחד שלי אני קרבי שסוגר 11\3 ואני יסביר לך אם תענה לתגובה הזאת איך להתאמן ובאיזה זמן....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() teach me
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() בצבא זה שחור ולבן. או שאתה הולך עד הסוף לצד אחד, טוחן 3 שנים עם יציאות זוועתיות ומוותר על האימונים. הדרך היחידה שבה תצליח לשמור על קו אימונים טוב מהאזרחות זה לעשות מה שאוריס אמר. או שמתאמנים כמו בן אדם, או שלא מתאמנים בכלל. גם אני בחרתי להתאמן כמו בן אדם. למרות שאני בכל זאת מנסה לתרום כמה שיותר גם במצב שלי...