|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר על הפעלת לחץ על שריר אחר ואנחנו מדברים על לחץ על ברכיים - עצמות וגידים? (ככה קוראים לזה? ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בנוגע לעומס מאוזן או לא מדובר בהבנה לקויה. עצם העובדה שהאמסטרינגס מפעילים כוח בכיוון נגדי לכיוון של הקוואדס לא יוצר מצב של עומס גדול יותר אבל מאוזן על הברך אלא פשוט מקטין את הכוח הגזירתי על ACL ובצורה כללית יותר את מה שמכונה "העומס על הברך" (מה שלא נתמך מחקרית אם תעיין בשירשור המדובר).
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
בכול מקרה אני חושב שהוא צודק יכול להיות שזה לא בדיוק מאזן אבל זה יותר בטוח מבחינת הברך. בנוסף בסקוואט של 90 מעלותך המומנט יותר גדול על הברך.
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מאוד אשמח לשמוע מדוע בדיפ סקוואט העומסים על הברך גדולים יותר אבל בכל זאת הברך נמצאת במצב "בטוח" יותר בהשוואה למצבים אחרים?
בקשר למומנט ההתנגדות שפועל על הברך אני ממש לא הייתי משתמש בחישוב שאלי ביצע, אתה תופתע לגלות שההבדל הוא הרבה יותר קטן ממה שחשבת. דרך אגב זה כבר הופך להיות תקליט שבור, אם אין לך מידע חדש (בדיקות Emg, מחקרים בנוגע לכוחות השונים וכו') שלא כולל את המשפט "קראתי בספר של ריפטו" אני לא רואה טעם בלהמשיך את הדיון הזה כל פעם.
![]() |
#26 |
|
![]() לדעתי הדרך הכי טובה זה לשאול אותו בעצמו.
יש לו פורום באינטרנט שאפשר לשאול שם, אם אתה יכול לנסח את הטענה שלך באנגלית יהיה אפשר לשאול. פשוט האנגלית שלי לא משהו בלי לכתוב שאלות כאלה.
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לא הייתי ממהר לזלזל בריפטו. הבחור הפך להיות איזה גורו של מתאמנים רצינינים בכל רחבי העולם. בכל מיני פורומים באינטרנט של פיתוח גוף הספר שלו מוזכר לטובה.
|
![]() |
![]() |