|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחי אני לא באמת מתכוון להרים טלפון רק כדי לשנות את המחירים ולהתחיל להקריא כתובת של אתר אינטרנט וכל הסיפור וגם לא בא לפרסם את האתר.... אני רק יכול להגיד לך שיש אתר שרוב המוצרים אם לא כולם המחירים של המוצרים שלו זולים יותר מפה... וזה מתחיל מהקריאטין עד לאבקת חלבון הכל. והכי מצחיק שבעצם שניכם מתחייבים למחירים הכי זולים בארץ אז איך זה הגיוני ? :] אם זה היה ככה אני מאמין שכבר לא היה לכם מוצרים על המדפים.
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אני ראיתי שהעלו תמחיר של הmrm ל300 חיפשתי באינטרנט מצאתי mrm ב280 עם שייקר ומשלוח |
|
![]() |
![]() |
#23 |
צוות ישראלבודי
כללי:: שי
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: עמידר ג'ים
|
![]() כמו תמיד, אנחנו מתחייבים למחיר הזול בארץ. לא זכור לי לקוח שקיבל הצעת מחיר יותר טובה במקום אחר ואנחנו לא ניצחנו גם אותה.
שים לב למבצעים שאנחנו מעלים בכל חודש לפורום שבלעדיים לחברי הפורום, מתנות שלא פעם שוות הרבה יותר מעוד הנחה של 10-30 ₪, אומגה 3, גוואנרה, מולטי ויטמין, Bcaa. חברי הפורום מקבלים את ההטבות הטובות ביותר. בניגוד למקומות אחרים שמתחיבים למחירים זולים, מטעים לקוחות ומספרים סיפורים, אנחנו עומדים מאחרי כל מילה שלנו. יש לנו היום 3 חנויות, מחלקת משלוחים נפרדת, מחסן, סוכני שטח, ומנסים לדאוג למשלוחים הכי מהירים בארץ . כל בעיה מטופלת במידית ע"י אחד מאנשי הצוות שלנו והלקוח מקבל את השירות הטוב יותר ואחריות לכל מוצר שהוא רוכש. ובגלל זה אני פה ושאר החבר'ה כמו שלומיק, ארבל, מיטל והשאר. לתת את השירות הטוב והמקצועי ביותר. אנחנו ואני אישית נתקל בלי סוף בתלונות של לקוחות שרכשו במקומות אחרים וקיבלו מחיר יותר זול בכמה שקלים אבל לא מפסיקים להתלונן על הרכישה, "המוכר צעק עלי", "השק היה קרוע", "הזמנתי קזאין קיבלתי סתם מי גבינה", " יש לי כאבי בטן מטורפים והמוכר בחנות לא מאמין לי", "לא קיבלתי שייקר במשלוח" ועוד ועוד ועוד. אני פה, שלומיק פה, מי שמוצא משהו יותר זול ובאמת יותר זול ולא איזה מוכר בחנות אחרת שמסבן אותו אני אשמח לעזור , להשוות ואפילו לפצות. בהתחייבות. מילה שלי:- ) לגבי הקטע עם המחירים והדולר, ממה שאני יודע מרבית המלאים של היבואנים נרכשו עוד שהדולר היה קצת יותר גבוה, תאמין לי שגם אני מתפלל שהמחירים ירדו. בתור אחד ששותה כמעט 2 שייקים ביום זה יוצא יקר J |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל אין ספק אתם אחלה חברה אתם אמינים אחלה מוצרים ואחלה אנשים לא אמרתי שלא ואני גם לא אגיד שלא.
אבל זה לא נכון שהמחירים פה הכי נמוכים בארץ בכל זאת למרות כל המבצעים וההטבות שבאמת כל הכבוד לכם עליהם אחלה מבצעים והטבות אבל עדיין בכל זאת אתם מתחייבים להכי זול בארץ אין בעיה אז שזה יבוא לידי ביטוי גם במעשים... ואני לא מדבר על איזה חנות אי שם באיזה מדבר שמוכרת מוצרים אני מדבר על חברה גם גדולה שיש אתר שיש אחלה מוצרים גם עוד לא הזמנתי משם אני לא יודע איך השירות אבל בעיקרון נראה לפי האתר שזה רציני ולא סתם בכל מקרה המחירים שם זולים יותר וזה לא בשקל. בכל מקרה תסתכל באתר פיטנס ותבין על מה אני מדבר...
#25 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() היי Denous,
אתה צודק, יש אתרים שמפרסמים מחירים זולים יותר, אך לא תמיד יש להם את המוצרים במלאי, ואם תפנה ישירות ליבואן (אופטמיום,צ'מפיון ועוד) אתה תראה שהוא לא מספק את הסחורה לאותם אתרים ולכן אין להם אחריות על המוצרים. הם פשוט עושים הזמנות בדואר ומכניסים את הסחורה לארץ ללא פיקוח בכל מיני דרכים. נושא האחריות במקרה הזה חשוב, מה תעשה עם מוצר שעושה לך כאב בטן? טעם נוראי של משהו מקולקל? האריזה פגומה או כל צרה אחרת? במקרה הזה חסכת אולי 20 ש"ח, אבל אין לך באמת את הגב של היבואן... מה גם, אתה יכול לראות שמגוון הטעמים/הגדלים מאוד מוגבל, מה שמראה על יבוא לא סדיר ולא אמין של סחורה. תחשוב על זה. לגבי המחירים באתר, יש הודעה נעוצה שלי בראש הפורום. שיהיה אחלה שבוע
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
#26 | |
מייסד הפורום
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
|
![]() ציטוט:
אתה צודק, נתת לי כתובת של אתר ברשת שמוכר את המוצר במחיר יותר זול, אפילו עם שייקר מתנה. וזה בידיוק אחד מבין אותם אתרים של איזה ליצן שמפרסם 100 מוצרים ואפילו לא מחזיק אחד כזה במלאי. לקחתי על עצמי את היוזמה והתקשרתי לאותו ליצן בתור לקוח, אם תשמע את התגובה שלו לא תאמין- אני מצטט: "אני לא מוכר יותר מוצרים, המחיר עלה לי ולא שווה לי להביא את זה יותר, אני כמעט ולא מרוויח". ששאלתי אותו אז למה אתה מפרסם וסתם מטעה אותי כצרכן, הוא טען בהרבה גמגומים- "אין לי את הסיסמא לאתר אז אני לא יודע לשנות את המחירים או להוריד מוצרים". נו באמת? זה רציני? אני לא חושב. היום כל אחד יכול לפרסם מה שבא לו, כמה שבא לו בלי באמת שיש לו את המוצרים האלו במלאי. איתי, אתה מוזמן לחזור אלי במייל, שלחתי לך שם הצעה אפילו יותר טובה לגבי החלבון הקלאסי של אופטימום, 2 במחיר של 550 ש"ח. ואל תשכח את ההטבות של חברי הפורום שנותנות לך עוד דברים מתנה. GilGranot@Israelbody.org Shay@israelbody.org Shlomik@Israelbody.org ההתחייבות עומדת בעינה, ![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
וככה מרביצים תורה ![]()
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תגיד, למה הפסקת להגיב פה, אתה וגל וכל שאר החבריוס?, תזרים את הפורום תרים אותו זה אמצעי חשוב להצלחה, ויש לי שאלה קטנה, שמעתי שאתה מחויב לשלם לאתר המתחרה כסף, תוכל להסביר לי על מה כל המהומה והמריבה? תודה,אוראל. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
מייסד הפורום
|
![]() 1. שמחתי לענות, אני פה בכל עת, חוץ מזה תמיד במיילים. אין לי זמן כמו בעבר מאחר ואנחנו כל הזמן עובדים וחושבים מה לעשות ואיך לקדם ולהריץ את הספורט קדימה וקדימה.
2. אהבתי, הסיפורים שרצים בנושא..., אני לא יורד לרמה הזאת. חבר'ה, אני מקווה שהנושא סגור. שיהיה אחלה שבוע!!!
![]() |