|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם תתקנו אותי עד היום הייתי בטוח שכבד עוף אינו מומלץ
ידוע לי שיש רמת כולסטרול גבוהה רך לפי מחשבון של אולימפוס יש שם 24 גרם חלבון 5 גרם שומן 120 קק"ל ל-100 גרם אני יודע שבכבד יש הרבה מאוד ברזל השאלה היא כזאת רוב הזמן אני אוכל חזה עוף רציתי לדעת האם ניתן להחליף את זה בכבד עוף מדי פעם נאמר פעמיים בשבוע ובכלל רציתי לדעת מה דעתכם בעניין __________________ העיקר הקוביות
__________________
העיקר הקוביות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לפעמים אין בעיה אבל הבעיה שלא ציינת שיש המון המון כולסטרול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במידה וצריכת הכולסטרול שלי נמוכה מאוד אין מניעה מפעם פעמיים בשבוע לצרוך כבד עוף נכון?
__________________
העיקר הקוביות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קח בחשבון שהכבד זה "הפילטר" של הגוף ככה שמתרכזים שם הרבה מאוד רעלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האם זה בסדר הבנתי שמומלץ לאכול כבר בגלל כמות הברזל בנוסף זה גם גיוון עבורי קצת לשנות מחזה עוף מה דעתכם?
__________________
העיקר הקוביות ![]() |
![]() |
![]() |