|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כותרת וגם מה הערך נגיד שהוא ככה רק מקולף וזה שונה מהערך נגיד שהוא בתנור או מבושל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
100 ג' עם קליפה: 81 קלוריות 1.8 חלבון 18 פחמימות אינדקס גליקמי גבוה מאוד,אבל ברגע שאתה משלב אותו עם עוד קטניה(אפונה למשל) זה מוריד את הערך הגליקמי שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בתפוח אדמה אפוי קטן יש:
חלבון: 2 גרם פחמימות: 15 גרם קלוריות: 70 מצטער שהגבתי אחרי שכבר הגיבו, פשוט עשינו זאת באותו זמן כנראה..
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז תפוח אדמה לא משהו מבחינת ערכים...
יותר גרוע מפסטה אפילו.. איזה פחממות טובות יש עם ערך פחממה גבוה חוץ מאורז.. שעובר ת 60 נגיד |
![]() |
![]() |