|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עקב חוסר זמן, כדלקמן:
גב: מתח/בנט אובר רואו (מרפקים צמודים לגוף) 3x10 חתירה בשכיבה (דאמבל'ס, מרפקים אנכים) 3x8 כתפיים: חתירה עילית 3x10 דאמבל'ס פרס בישיבה 3x8 חזה: דחיקת דאמבל'ס 3x8 פלייס עליון 3x10 בייספס: ידיים מתחלפות בסיבוב 3x8 טרייספס: "סקול קראשר" בישיבה עם מוט 3x8 אני יודע שאין רגליים בתוכנית: זה מה יש. בטן מדי פעם. האימון עצמו 3 בשבוע. בבית...
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הרשתי לעצמי לתקן אותך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התיקון, אבל:
יש לי בעיה עם דד ליפט, סובל מהגב התחתון לאחר מכן. סקואט- אני מתאמן בבית, לכן אין הרבה משקל, ואם אני כבר מעמיס, אז אני לא מסוגל להביא את המוט מעל הראש כדי לעשות את התרגיל בצורה נכונה. אין לי מקבילים. חלק עליון (כרגע כתפיים במיוחד) בחשיבות מעל החלק התחתון. שכחתי משהו?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז .. נשארת עם ... אממ... לחיצת חזה ומתח .. Xd
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תארגן לך משו כמו כלוב סקוואט שתוכל לשים את המוט בגובה המתאים (אני בניתי אחד כזה) תקנה עוד פלטות ותעבוד על הביצוע בדדליפט תתחיל עם מוט ריק התרגיל מיליטרי פרס יעשה את העבודה בכתפיים מ מקבילים תאלתר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^ בנית ? מה אתה נגר ? מה זה בנית !? איך בנית כלוב לסקוואט - זה צריך להיות חזק מספיק בשביל להחזיק כמה מאות קילוגרמים .. :o
ואיך הוא יעשה מילטרי אם אין לו איך להרים את המשקל לגובה הזה ? ומאיפה הוא יאלתר לך מקבילים ? Xd
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה גר בבית קרקע או בית עם מרפסת גדולה ואם ההורים מרשים את יכול לקנות מאייס מוטות מסייבים[אפשר מעץ אפשר גם מברזל] או שאתה יכול ללכת יש שם תמיד שבאייס או בהום סנטר את הקטע של הנגרות תסביר לו תראה לו מה אתה צריך והוא יכול לתת לך תיכנון ולבנות לך את החלקים ואז רק תרכיב אותם בבית[אם יש לך ידיים שמאליות אתה יכול לבקש גם אופציה להרכבה...]אני מניח שעסק כזה יעלה מקס' 1200 שקל,אבל אז תחשוב שאתב לא צריך מכון בכלל וזה נמצא תמיד לידך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ואי צלם את זה .. אני חייב לראות מה בנית ואיך בדיוק .. O.o
![]() |
#10 |
|
![]() מזה התרגיל הזה:
בייספס: ידיים מתחלפות בסיבוב 3x8 בזמן האחרון יצא לי לשמוע כמה פעמים את השם שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() "ידיים מתחלפות": הרמה של הידיים לסירוגין, כאשר התנועה מתחילה בזוית של פטישים, ובסיום התנועההאמה מסובבת כמו בהרמה רגילה.
בקשר לבניות למינהן: בתוך הבית אין לי מקום בשיט. בחוץ... קר, קר שם בחוץ...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אולי יש לכם מחסן או משהו? חוץ מזה שלקור אפשר למצוא הרבה פתרונות כמו סכך מפזר חום ותנורי חום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן במבול, זה לא כזה נורא כשאתה עם כמה שכבות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() חדשות טובות ביום ראשון אני הולך לאימון ניסיון באיזה מכון באיזור אולי סוף סוף אני יוכל להתאמן כמו בנאדם ולא בחדר כושר שאני בניתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה, אולי אני גם אתאמן במבול, בטי שירט ובוקסר, ועל המתח אני אלפף תיל דוקרני, ואגדל מתחתיו קקטוסים ארסיים... אני רואה שהכימיקלים עשו לך קצת בלאגן בתאים האפורים שם למעלה.:carry86w: