ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-11-07, 15:20   #41
Nicolas
חבר פעיל

הסמל האישי שלNicolas

שלח הודעה דרך MSN אל Nicolas

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
איזה צלול אני זוכר את זה חבלז' אהבתי תמונדיאל הדפוק הזה היו מלא הפתעות והיה מונדיאל הזוי לחלוטין דרום קוריאה בחצי גמר?פאק

זה היה בבית שלהם בגלל זה הם נתנו את כל ה 150%

רק מוכיח ששחקנים ברמה בינונית עם הרבה רצון ומזל יכולים לנצח קבוצות ברמה עולמית
ישן 27-11-07, 16:23   #42
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
תגיד לי מזל טוב על ה-600 שקל ושתוק

מזל טוב
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 16:26   #43
xLaes
Banned

פאק,חשבתי שתמיד מרמים בתוכנית הזאת.
X.x'
xLaes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 17:15   #44
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

כוסשלאמא שלהם עוד לא העבירו את הכסף
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 17:30   #45
king l8
חבר פעיל

הסמל האישי שלking l8

וואלה מזל טוב אחי .. :):):):) מוזר שהצלחת לעלות לשידור
king l8 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 17:38   #46
Ilan-V
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

חחחחחחחח מזל טוב אחי אבל באיזו תוכנית זה היה.? מצלצלים של אתמול?
משקל:84.5
היקף יד:42
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 17:39   #47
Ilan-V

הסמל האישי שלIlan-V

בונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשו אני ניזכר שאני יושב מדבר עם חבר במסנגר חחח ואני שומע מישהו עלהה מבאר שבע בשם יואב בהתחלה לא קלטתי שזה אתה חחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווו :d
ישן 27-11-07, 17:59   #48
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ilan-V
בונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשו אני ניזכר שאני יושב מדבר עם חבר במסנגר חחח ואני שומע מישהו עלהה מבאר שבע בשם יואב בהתחלה לא קלטתי שזה אתה חחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווו :d
חחחחח
הטלוויזיה מאחרת בכמה שניות + כמה שניות שלקח לי לקלוט שאני כבר בשידור = בלבלה
ישן 27-11-07, 18:02   #49
Ilan-V

הסמל האישי שלIlan-V

ציטוט:
חחחחח
הטלוויזיה מאחרת בכמה שניות + כמה שניות שלקח לי לקלוט שאני כבר בשידור = בלבלה
ישבתי שמעתי מישהו מבאר שבע עלה בשם יואב אבל לא יודע הייתי כזה בשיחה עם מישהו חח בכלל לא חשבתי שזה אתה חח בונה אבל למה הם אומרים שזה מי 18 ומעלה?
ישן 27-11-07, 18:11   #50
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
כן איך ראו את מאלדיני מבאוס ולא הרבה זוכרים שדקה לפני הגול של האן הזה שנעלם כמו שהוא עלה,ווירי החמיץ שער בטוח! שבאותו מונדיאל ארצות הברית עשתה 3-0 על פורטוגל(נגמר 3-2) ושהעיפה את מקסיקו בשמינית שזה מכה לאומית למקסיקו,שזידאן חזר רק בשביל להתבזות מול דנמרק שהשפילה את צרפת קיצור היה מונדיאל חמוד לאלללה לעומת יורו 2004 שהיה מזוויע לדעתי.יורו 96 גם היה אכזרי שמשום מקום צ'כיה שאז נחשבה חלשה והפתיעה עד הגמר ושער של בירהוף אם אני לא טועה שהיה שער הזהב הראשון,בהתחלה לא הבנתי למה לא מחדשים את המשחק זה היה כזה אכזרי,והגול של ברקאמפ מול ארגנטינה ברבע ב-98 ופרשת הצלם השוודי נורבגיה מול ברזיל (אלדאיר או גוניור באיינו הכשיל את טורה אנדרה פלו)שהכריע שמרוקו לא תעלה(ניצחה את סקוטלנד 3-0)
טורה אנדרה פלו מצ'לסי מישהו זוכר חחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה זיין שכל אני
מונדיאל 98 זה משהו אגדי בחיי... הייתי חולה על קרואטיה אז... סוקר, פרוסינצ'קי (זוכר אותו?), ולאוביץ', סימיץ', סטאניץ' וכל החברה'... חחח זוכר את גרמניה 1990? ברהמה, מתיאוס, ת'ון, קלינסמן, אילגנר השוער, בוכוולד וחבריהם... את דנמרק עם פאולסן שפרש לפני גיל 30 והאחים לאודרופ? את השער של סעיד אל אוועירן במונדיאל 94 ואת המרפק של לאונרדו? בקיצור, חפירות...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 18:13   #51
speed
חבר פעיל

איך זה? היה פעם אחת היה לשלוח את האות "ר", מי שמספיק עולה, לא הצלחתי לעומת זאת היו איזה קבוצה שעלו איזה שלש פעמים ברצף!! (משהוא מוזר!!)
אבל זה בשעות הקטנות של הלילה.. בחופש זה נחמד וכשאין מה לעשות וכו' ולא רוצים לישון כל כך..כך סתם?
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 18:23   #52
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Ilan-V
ישבתי שמעתי מישהו מבאר שבע עלה בשם יואב אבל לא יודע הייתי כזה בשיחה עם מישהו חח בכלל לא חשבתי שזה אתה חח בונה אבל למה הם אומרים שזה מי 18 ומעלה?
איפה היה כתוב שזה 18 ומעלה?

וואלה לא יודע. כשירדתי משידור היא לקחה ת"ז, תאריך לידה (שמעה אותו ולא אמרה כלום) וכו', ואז נתתי לה חשבון בנק של אבא שלי חח

הקיצר עכשיו ביררתי איתם זה 6 שבועות להעביר את הכסף.
ישן 27-11-07, 18:23   #53
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
מונדיאל 98 זה משהו אגדי בחיי... הייתי חולה על קרואטיה אז... סוקר, פרוסינצ'קי (זוכר אותו?), ולאוביץ', סימיץ', סטאניץ' וכל החברה'... חחח זוכר את גרמניה 1990? ברהמה, מתיאוס, ת'ון, קלינסמן, אילגנר השוער, בוכוולד וחבריהם... את דנמרק עם פאולסן שפרש לפני גיל 30 והאחים לאודרופ? את השער של סעיד אל אוועירן במונדיאל 94 ואת המרפק של לאונרדו? בקיצור, חפירות...
ברמה, מתיאוס וקלינסמן ..החברה' שעזרו לאינטר לזכות בסקודטו האגדי של 88/89 תחת הדרכתו של ג'ובאני טראפטוני, ובגביע אופ"א 90/91.
ישן 27-11-07, 18:25   #54
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
איך זה? היה פעם אחת היה לשלוח את האות "ר", מי שמספיק עולה, לא הצלחתי לעומת זאת היו איזה קבוצה שעלו איזה שלש פעמים ברצף!! (משהוא מוזר!!)
אבל זה בשעות הקטנות של הלילה.. בחופש זה נחמד וכשאין מה לעשות וכו' ולא רוצים לישון כל כך..כך סתם?
אתה שולח "ר" (ועדיף כמה פעמים כדי שתקבל חזרה לפלאפון יותר משאלה אחת), ואז שולחים לך שאלות לפלאפון. אם אתה עונה לא נכון כתוב לך "טעית ובלה בלה בלה". אם אתה עונה נכון, כתוב לך "ענית נכון אבל לא הכי מהר" או "ענית נכון והכי מהר, שלח S כדי לעלות לשידור" ..משהו כזה.
ישן 27-11-07, 18:49   #55
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
חופשי אחי דבור שוקר,סוקר כל פעם רמי ויץ ואיינשטיין היו משנים,היה חלוץ ענק.
אולג סלנקו ב-94 5 שערים מול קמרון פאקקקקקקק,זידאן שקיבל אדום מול סעודיה ב98,הרננדז של מקסיקו הבלונדיני מקסיקו מקסיקו מקסיקו,ניגריה מפרקת את ספרד משער אדיר של סנדיי אוליסה,סזאר סמפאיו הגמד של ברזיל איך אהבתי אותו,מוסטפה חאג'י המרוקאי המצויין,אךךךךךךךךךךך היו זמנים.
ישן 27-11-07, 18:50   #56
speed
חבר פעיל

ציטוט:
אתה שולח "ר" (ועדיף כמה פעמים כדי שתקבל חזרה לפלאפון יותר משאלה אחת), ואז שולחים לך שאלות לפלאפון. אם אתה עונה לא נכון כתוב לך "טעית ובלה בלה בלה". אם אתה עונה נכון, כתוב לך "ענית נכון אבל לא הכי מהר" או "ענית נכון והכי מהר, שלח S כדי לעלות לשידור" ..משהו כזה.
זה העניין שלחתי משלשה פלאפונים כמה פעמים ולא שלחו לי בחזרה אפילו לא פעם אחת!, ושלחתי יחסית אני חושב על ההתחלה, מהר, אני ואחותי התוכננו חח, בסוף לא יצא מזה כלום.. הקטע ידענו שניים או שלשה על ההתחלה ואח"כ עוד אחד אחריי רמז, זה היה קל באותו פעם, כל פעם אנשים אמרו דברים ואנחנו צועקים (באותו פעם זה מה שהיה) "קמח!!" "נו... איך כמה טלפונים ואף אחד לא אומר קמח???" וכאלה.. בסוף אחריי הרבה זמן ואחריי רמז עבבהה ממש "זה החלק העיקרי בעוגה, זה מצרך שנמצא בעוגה" נו.. באמת..- אבל יכול להיות שנמאס לה..
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-11-07, 19:20   #57
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
זה העניין שלחתי משלשה פלאפונים כמה פעמים ולא שלחו לי בחזרה אפילו לא פעם אחת!, ושלחתי יחסית אני חושב על ההתחלה, מהר, אני ואחותי התוכננו חח, בסוף לא יצא מזה כלום.. הקטע ידענו שניים או שלשה על ההתחלה ואח"כ עוד אחד אחריי רמז, זה היה קל באותו פעם, כל פעם אנשים אמרו דברים ואנחנו צועקים (באותו פעם זה מה שהיה) "קמח!!" "נו... איך כמה טלפונים ואף אחד לא אומר קמח???" וכאלה.. בסוף אחריי הרבה זמן ואחריי רמז עבבהה ממש "זה החלק העיקרי בעוגה, זה מצרך שנמצא בעוגה" נו.. באמת..- אבל יכול להיות שנמאס לה..
מזתומרת לא שלחו? ברגע שאתה שולח "ר" נשלחת לך אוטומטית שאלה לפלאפון..
תגובה