![]() |
בואנ'ה אנשים איזה דאחקות
אני כולי ישן חצי עין פתוחה פתאום אני קולט חידון בערוץ 10, רוצים מילה שמתחילה באות ג' בת ארבעה מילים.
שלחתי מהר איזה 5-6 SMSים, החזירו לי כמה SMSים עם שאלות מפגרות, ואז אני קולט SMS אחד "ענית נכון והכי מהר שלח S לעלות לשידור". אמרתי לה "גולם" קיבלתי 600 שקל. :diractor: :diractor: :diractor: |
להההההההההה חשבתי זה סתם חרטא כל החידון הזה שם
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היית אתההה :p
|
הצלחת לעלות?!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!
פייי זה דבר נדיר לשמוע חחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
הזוי... |
ציטוט:
הטלוויזיה מאחרת בכמה שניות ולא שמתי לב שהיא כבר מדברת איתי בפלאפון חח :unsure: |
התשובה לעכשיו זה גוגל..
נדמה לי :ם |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשבעעעעעעעעעע שזה אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי בטוח זה סתםםםםם.... חח איזה חזק אחיי!! |
ציטוט:
אבל התבלבלתי לא שמעתי את עצמי. הטלוויזיה מאחרת באיזה 4-5 שניות :ohmy: |
יאאלה הרווחת תוספים,אתה רוסי לא?
|
ציטוט:
600 שקל על פארש...הלוואי עלייייי אחי איך זה הולך? מבקשים פרטים? ליפני? אחרי? מה איך זה הולך שמעלים אותך לשידור חח???? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי שזכיתי, כל תשובה נכונה ששלחתי אמרו לי "ענית נכון אבל ענו לפניך". איזה בני זונות חח!! הייתי צריך אחרי הזכייה לשלוח SMS מפלאפון אחר. :( |
ציטוט:
|
חתיכת פוקסיונר :ohmy:
|
ציטוט:
ואז אחרי שעניתי נכון ירדתי משידור ואיזה אחת ביקשה שם/ת"ז/תאריך לידה/כתובת/חשבון בנק ומיקוד.. וישר העבירו את הכסף :character63: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאווו איזה כיף לך הלך איזה 30 שקל רק אסאמסים לשלוח לבני זונותת האללה.. אבל שמעתי שאם אין לך 18 והפלאפון לא רשום על השם שלך אתה לא יכול לעלותתת
|
ציטוט:
אפשר רק להצטער על זה שלבנאדם אין רגליים מספיק חזקות, כי אם לא הפציעות הוא היה היום בקנה מידה של הגדולים ביותר.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ