|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע בתוכנית שקיבלתי מהמאמן במכון שלטענתו היא התוכנית האולטימטיבית לעלייה במסה שהדגש בה הוא על עליית מסה בסיסית בכל הגוף בעזרת תרגילים מורכבים, עליית משקלים כל שני אימונים ,ומנוחה של ארבעים ושמונה שעות בן אימון לאימון. אז הנה התוכנית לדעתכם יש פה מספיק גירוי לשריר?משהו ניסה תוכנית מהסוג הזאת הבעבר? סקוואט 2*10
לחיצת חזה 2*8 חתירה 2*10 דד ליפט 2*8 לחיצת כתפיים 1*8 כפיפת מרפק 1*12 לחיצה צרפתית 1*12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נשמע דבילי לאללה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית טובה מאוד במידה והתקדמות פרוגרסיבית אכן קורה, אבל אין צורך במבודדים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוסיף סט לתרגילים המורכבים וסט למבודדים
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תנסה...תעדכן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא הייתי קורא לזה "התוכנית האולטימטיבית לעלייה במסה", כי אין דבר כזה. בכל מקרה, תוציא את הכפיפות מרפקים והלחיצה הצרפתית, וזה יראה טוב מאוד. חוץ מזה, אני הייתי עושה במקומך לכל תרגיל 3 סטים, אולי חוץ המדדליפט שאותו הייתי עושה רק סט אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדבר העיקרי באימונים הוא הגיוון כל כמה חודשים להחליף תוכנית, להחליף שיטה, להחליף תרגילים. העיקר לגוון ולהפתיע את הגוף מכל מיני כיוונים שונים
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסה בסיסית? הייתי מוריד כפיפות מרפקים וצרפתית בכלל.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שכן דורש גיוון זה אופי התוכנית (אהמממ פריודיזציה אהממ) |
|
![]() |
![]() |