|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעולם אל תשפוט בנאדם עד שלא תיהיה בנעליים שלו, כל מה שהוא עשה כולל עליה על ההגה סיכוי גבוה מחוסר שפיות זמני בגלל המצב, נכון לצערנו זה היה יכול לעלות בחיי אדם והבנאדם הזה גם היה נכנס לכלא למשך חייו וסביר להניח מתאבד שם. צריכים לתת לו לסיים את תקופת האבל ורק אז לדאוג לרכב, זה סה"כ חתיכה של פח, קודם כל עזרה והומניטריות.
![]() |
![]() |
#22 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() כן בינתיים הוא יברח מהארץ ואתה תשאר בלי אוטו. כל מי שכזה רחמן מוזמן לקנות לתאיבוקס אוטו חדש במקום הצכי הזה.
אתם הופכים את היוצרות מי שאשם פה זה זה שנכנס בו וזה לא משנה למה בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר סקוואט ודדליפט עכשיו לתאונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() בסדר אחי הוא אשם והכל אבל עדיין הוא בא לפה לחופשה ואיבד את אבא שלו.. חוצמיזה כסף הולך ובא רגש נשאר, הבן אדם מספיק שבור אז עכשיו תביעה תחסל אותו סופית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הושעה
|
![]() טאיבוקס, אני מאד שמח שגם אתה אנושי. אני מאד מעריך את האנשים שרחמנות, אנושיות ומצפון זה בדם שלהם.
![]() |
#26 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() סיפור טראגי. מסכן הבנאדם כואב הלב על דברים כאלו, יש לו מזל שהוא נפל על בנאדם כמוך ולא על איזה כמה ערסוואטים חארות או בדואים.
מזל שזה הסתיים בזה שרק הרכבים נהרסו, וזה שיש לך ביטוח אז בכלל. דבר עם הבנאדם גם כשהוא בצ'כיה תבדוק מה שלומו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
הושעה
|
![]() האמת שגם אני הלכתי לעיר עם חברים, אז כשחזרנו אחד מהחברה' הסיע אותנו - הבן אדם נוהג כמו משוגע! ליד העיר העתיקה הוא דפק שם כזה "תרגיל" וירטואוזי שכל החיים עברו לי מול העיניים...
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לטאי, שמח שיצאת מזה ללא פגיעה וגם חבריך זה הכי חשוב, הבנאדם אכן מסכן אבל עדיין לאחר שיעבור זמן מה (אם הוא כבר לא יחזור) אז תצטרך לדרוש את כל הקטע עם הביטוח ואוטו והכל, עדיין חבל מן הסתם. נ.ב אף פעם אבל אף פעם תעבור באדום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי עבר באדום ? :O בכל אופן, דמיינו מה היה קורה אם חס ושלום גם לו היה קורה משהו ואז היו שולחים לאמא שלו בצ'כיה שתי גופות... בקשר לביטוח, הצ'כי לא קשור לביטוח, כי הביטוח שלנו משלם על נזקי אדם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכן הבנאדם באמת, בקשר לביטוח איזה ביטוח היה לך? אתה תקבל את מלוא הסכום? איזה אוטו זה בכלל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() למה הוא צריך לקחת פרטים? אם האוטו הלך טוטל הביטוח מכסה את כל הסכום
ונותן את המכירון השלם של אותו אוטו, בגלל זה אנשים שלא יכול למכור תאוטו בסכום סביר עושים "תאונה" או "תאונת עבודה" כדי לקבל את כל הסכול של המכירון בכל מקרה טאיבוקס ברוך ה' שיצאתם שלמים
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל מקצועי
|
![]() טרגדיה טרגדיה..מסכן הבן אדם רק לחשוב על הצרות שלו עושה לי רע.
עשית בשכל איך שהתנהגת,כל הכבוד אחי ישר כוח. בן כמה הבן אדם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בן 28 היה כתוב בכתבה הזאת.. ואבא שלו בן 56
![]() טאיבוקס ברוך השם שאתה בריא ושלם, כל הכבוד שהתנהגת ככה, כסף זה לא הכל בחיים, ( למרות שאני מקווה שתקבל מהביטוח ) ולפי דעתי אם לקחת תפלאפון שלו תנסה להתקשר אליו לעודד אותו וזה, אפילו תזמין אותו לארוחה או משהו, באמת שהוא מסכן, תחשבו באיזה טראומה הוא נמצא, אבא שלו טבע והוא עצמו חילץ אותו מהים, לא ישן כל הלילה ועשה תאונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סיוט עבר על הצ'כי מסכןןן
כולה רצה חופשה בישראל ומה שהוא קיבל זה שאבא שלו מת ובנוסף עשה תאונה שכמעט הרגה את כולכם... כמה חרא יכול להיות יותר מיזה.!?!?......
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר שאתה בסדר ב"ה.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() איזה טרגדיה מסכן הבנאדם..
ולמי שאמר שהוא לא היה צריך לעלות על ההגה תבין שלבנאדם במצב כמו שלו שאיבד אבא אין שיקול דעת במצב כזה. טאיבוקס מזל שחזרתם בריאים ושלמים אחי.. ד''א איזה אוטו היה לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() מסכן,אבא שלו טבע בחופשה.
הוא חייב לך פיצויים O.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בטח שזה מהדדליפטים. אחי רק שתדע שמאז שאני עושה דדליפטים אני יכול ללכת באוויר ולעשות באנג'י בלי חבל! תאמין לי הדדליפטים האלה מדהימים!
בנוגע לתאונה - שחברים שלך ירגישו טוב וממש שוק כל העיניין הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |