![]() |
עברתי תאונת דרכים
עצרתי באדום ב3 לפנות בוקר אחרי מסיבה של חבר, הבחור שמאחוריי נרדם על ההגה ונכנס בי בעוצמה והעיף אותי לסוף הצומת, אני נהגתי ועוד 2 חברים לידי, עכשיו, זה לא הכל,
הוא יצא מהאוטו כולו בשוק של החיים נראה בדכאון רצח ואמר: "im sorry guys, i didnt sleep last night" ולאחר שיחה ארוכה איתו גילינו שהבחור ממש מסכן, תייר מצ'כיה שהגיע לארץ ובלילה שלפני איבד את אביו בטביעה בים, ובגלל זה הוא לא ישן בלילה מן הסתם - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463749,00.html הלכו שתי המכוניות טוטאלוס. הקטע המוזר זה שלא כואב לי כלום למרות שחברים שלי סובלים :ohmy: יש מצב זה מהדדליפט\סקוואט ושאר התרגילים הכבדים ? :O (חוק וולף לגבי צפיפות עצם) |
:ohmy:
עזוב ת'מכוניות העיקר שאתה בסדר..... וואי אבא לו טבע בחופשה? איזה לא נעים זה (גם לא בחופשה זה לא נעים..=/ ) |
לא ממחר תתחיל להרגיש כאב עכשיו זה עדייו טרי..
|
מההההה אני בהלם....
|
its because you sqat like a girl.
גבר אם אני הייתי עושה משקל כמו שלך בסקוואט ודד ליפט גם לי זה לא היה כואב |
סיפור עצוב.
באמת טרגדיה, אתה לא יודע איזה רע עשית לי עכשיו שבא לי למחוק את הפוסט הזה שלאנשים אחרים גם לא יהיה רע. שמח שיצאת בשלום, מקווה שחברים שלך יחזרו על הרגליים מהר. שבוע טוב. |
וואי אחי תהיה בריא
איזה מסכן זה שפגע בך שלא נדע |
איזה מסכן באמא שלי
והעיקר שאתה בסדר אחי ..ומקווה שלא לקחת ממנו תפרטים ! הוא עבר מספיק |
העיקר שאתם בריאים ושלמים,מסכן הבחור.
|
תודה חברים, והתקשרתי אליו ביום שלמחרת (זה קרה שלשום\אתמול ב3 לפנות בוקר, כאילו, כשהתאריך היה 26) ואמרתי לו "be strong, call me if you need any help while youre here in israel" אז הוא אמר לי : "im gettin' ready to leave", והוא נסע לאחר כמה שעות חזרה לצ'כיה...
|
סלויקו מה הקשר שהוא עבר מספיק למה טאיבוקס צריך לשלם עכשיו על הנזק של המכונית כמה אלפי שקלים. אם הוא לא ישן כל הלילה שלא יעלה על ההגה זה גם יכל להגמר אחרת. ואני הייתי גם הולך ותובע את אמא שלו אם צריך.
|
כוס עמו המכונית אחי...העיקר שאתה בסדר תהיה עירני תמיד למרות שזאת לא אשמתך אם אתה רואה בשעה כזאת בכביש מישהו נוהג כמו איזה מפגר תיתרחק ממנו פקח עיניים על הנהגים שנוהגים באיזור שלך אחי..
|
ציטוט:
קצת רחמים ... אבא שלו נפטר |
ציטוט:
אני לא היתי רוצה שיעשו לי כזה דבר בחול |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה בנס זה נגמר רק במכונית ולא במוות של עוד מישהו. אז זה לא משנה מה הסיבה בכלל אין הצדקה לנהוג כמו נרקומן ואם ביצעת עבירה אז תשלם. |
וואי אחי היה לך מזל
ברוך השם שאתה בריא |
בחיים לא הייתי תובע אותו, הבנאדם כל כך ישר, והודה שהוא נרדם על ההגה, והצטער באמת, וראו על הפנים שלו שהוא ממש גמור.
בכל מקרה, הביטוח יכסה הכל. |
ציטוט:
|
באמת שאי אפשר לתבוע בן אדם במצב שלו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ