|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה עדייף Ab
A-חזה +יד קידמית +רגלים B-גב +יד אחורית +כתפיים או A-חזה +כתפיים + יד אחורית B - רגלים + גב + יד קידמית בטן זה בסוף אחד מהם עוד לא החלטתי
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אישית אני מעדיף A-חזה +יד קידמית +רגלים B-גב +יד אחורית +כתפיים,בעיקר בגלל העובדה שאי אוהב להפציך בכתפיים וכאשר זה עם חזה קצת קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האפשרות הראשונה, השנייה יוצרת התנגשויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() עדיף ראשונה..אני עבדתי בדיוק ככה עד לפני כמה זמן עד שהחלטתי לנסות קידמית עם גב אחורים עם חזה.הגעתי לתוצאות טובות!
תוכנית שניה לא ממש טובה כי אי אפשר לעבוד טוב על הכתפיים ויד אחורית נדמה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אני עובד לפי השניה ואני נראה לי אשנה..כי כשאני מגיע לכתפיים הכתפיים שלי כבר עייפות אחרי החזה..=/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נסיתי איזה חודש Abc ורק ירדו המשקלים אז חזרתי לab כנראה אני יעשה את האפשרות הראשונה כמו שפעם עשיתי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי לאפשרות השנייה * - האפשרות הראשונה יוצרת התנגשויות.. אתה מאמן חזה ויום אחרי אחורית, אותו דבר עם גב ויד קדמית, למה זה טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמן Axbxaxb
Xaxbxax
![]() |
#10 |
חבר פעיל