|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מנהל מקצועי
|
![]() ממה שזכור לי,bodybuilding בלועזית,פירוש -פיתוח גוף.bodybuildrer=מפתח גוף.
בן אדם שהולך לחדר כושר,אוכל כמו שצריך ומצפה לעלות במשקל,הוא מפתח גוף.פשוטו כמשמעו. אני לא מבין מה הוויכוחים פה,כמו שיש מפתח גוף,יש גם מפתח גוף תחרותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שטות גמורה! זה שאתה מתחרה לא אומר שאתה בודיבילדר ולהיפךך!! אין לי כוח לפרט
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||
חבר פעיל
|
![]() דוגרי להגיד לך מה עובד עליי? לך נגיד לקראטה. תלמד, תשקיע והכל. אחרי זה תעזוב. אתה תראה כשתסתכל במראה שמשהו השתנה? לא, המוח והגוף מתחילים לשכוח, זה לא ויזואלי. עכשיו תתאמן חזק שנה, תאכל כמו שצריך ותשקיע את עצמך. עכשיו תנסה להפסיק, גם אם הצלחת, ברגע שתעבור ליד מראה ותראה שטונוס השרירים שלך ירד, איבדת 2 ס"מ בבייספס, ישר אתה תעצור, וכמו ישראלי טוב תצעק "אה?! מה זה זה?!" ותרוץ בחזרה לחדר כושר.
זה מה שמניע אותי.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט אוהב את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
משתדל... ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
צר לי ,אבל אחרי שאני יאנוס לך את החיים באימון רגליים ,גם לחייך לא יהיה לך כוח.
![]() |
![]() |
#30 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
הבטחות הבטחות... ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
חכה חכה ,עוד נבחן אותך בWIDOWMAKER.
![]() |
![]() |
#32 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
כל ענף ספורט שהופך לספורט תחרותי הוא לא בריא וזה בדוק . אפילו קליעה למטרה הם לוקחים כדורים שייאטו את פעימות הלב על מנת לא לזוז ולהגיע לדיוק מקסימלי . שלא נתחיל לכתוב על הכדורים של האנשים באליפויות עולם בשחמט . רוב בני האדם אשר נכנסים לענף מתחילים בנקודת נחיתות מסויימת (שמנים או רזים או סתם חוסר בטחון עצמי ) כאשר גופם משתנה לטובה באופן אוטומטי משתפר מצב רוחם ובטחונם .והם מרגישים חובה והכרת תודה לענף ששינה את חייהם , כאשר הם אלו אשר החליטו לשנות את חייהם . אני חושב שהדבר הכי טוב בענף ספורט פיתוח הגוף היא הדרך המצויינת להוציא אגרסיות מצטברות על משקולות מבלי לפגוע באיש ומבלי להינזק מתוצאות של תגובות ספונטניות . אני מכיר אנשים שכבר לא כל כך איכפת להם מהתוצאות גוף עושים אימון חוזרים הבייתה ולא אוכלים כלום עד מחר יודעים שזה לא טוב פשוט התרגלו לאנדרופינים והתמכרו לחומר זה אשר מופרש מהמוחון הקטן . לנסות להיות שונה מכולם להרשים אנשים מבלי לפתוח את הפה . בודדים מאוד האנשים בעולם שממש יכולים להתפרנס מזה . חלק מתפרנס מהנגזרות של הענף ולא ממש ישירות מכך . כגון : מכירת סטארואידים , אימונים אישיים , מדריך חדר כושר לשעה נטול כל הטבות סוציאליות , כתבות בנושא , מכירת תוספי מזון וביגוד , |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר מתחיל
|
![]() זה עניין של אהבה לספורט!
אבל יותר מזה.. פיתוח גוף זה שגרה! ויש אנשים שצריכים ואוהבים את השגרה הזאת בין עם זה נפשי או בין עם זה פיזי. אני עד השנה עשיתי את זה בשביל עצמי לפני שהלכתי על תחרותי. (הייתי מתחרה מס' 1 בצעירים של נאבבא) וזה לפעמים יכול להוות מפלט מהחרא שיש לנו ביום יום. זה אחלה דרך להרגיש טוב עם עצמך ולהוציא כעסים. אני חושב שזה תמורה גדולה מאוד בשביל התחלה! ולכולם יש חלום להיות מר.אולימפיה אבל אנחנו לא נגיע עם לא נשקיע ולכן כמה שקשה ואוכלים חרא לפעמים עדיין עושים מה שאפשר כדי להגיע עוד יותר קרוב למטרה שלנו. אמרתי את שלי =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() קשה מאוד להסביר את זה..
תאמת זה ישמע מטופש נורא אבל מה שבאמת הכניס אותי לתחום בהתחלה זה כל הקטע של האוכל כל החיים שלי הייתי ילד שמן שאהב לאכול וגם בתור ילד קטן תמיד הייתי מתלהב שאבא שלי היה עושה שריר ומציג את הבייספס ![]() אמרתי לעצמי אם אפשר לשלב בין העובדה שלאכול הרבה זה טוב!!! ולאכול בריא ונכון!! ולקבל מזה תוצאות מרשימות ויפות אז למה לא? ![]() אם הזמן ראיתי את עולם הבודיבילדינג בצורא יותר מקצועית למדתי לעקוב אחרי תמונות של מתחרים מקצועיים ופשוט להגנב מאיך שקטלר ורוני ניראים ![]() הבודיבילדר המקצועי שראיתי תמונה שלו פעם ראשונה היה לי פריסט ![]() ![]() ואף אחד לא יעצור את גלעד ![]() ![]() ![]() ![]() זאת רק ההתחלה חבר'ה יגיעו תמונות חדשות בחודשים הקרובים ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
תותח אתה אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הסייד צ'סט אתה צריך לעבוד עליו טיפה למה אתה לא מבצע אותו כמו שצריך... הייתי נותן לך כמה טיפים בקשר לפוזה הזאת אבל נראה לי שכל מה שאני יגיד אתה כבר יודע..... בכל מקרה סחה על השינוי אחי אתה נותן מוטיבציה להרבה אנשים עם התמונות האלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתכל במוניטין שלך אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() וולאק מה נותנת לי ההרגה?
כיף תמיד רציתי להתאמן גם מגיל 7 אבל לא יכולתי אז עכשיו אני כבר לא ילד קטן בן 7 אז אפשר להתאמן אני אוהב להתאמן חזק להרים משקלים גבוהים ולהיות גדול לא צריך תמורה כספית ולא כלום כי אני עושה את זה בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר |
![]() |
![]() |
#40 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שלא יכולים פשוט להשקיע המון כסף על תזונה ותוספים, וזה לא בגלל שהם לא רוצים |
|
![]() |
![]() |