ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מה נותן לכם ההרגשה להיות Bb בארץ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=21090)

dietman 08-10-07 18:21

מה נותן לכם ההרגשה להיות Bb בארץ?

אני באמת לא מבין בתחום הזה אבל בכל זאת מסקרן אותי מה גורם לכם כל כך
להשקיע ולרצות להיות BB בארץ ובלי ספונסרים או משהוא בסגנון שיכול לממן
לכם תוספים כמו אלי האנה שאני יודע שאו מקבל תוספים בחינם
אז מה בכל זאת עושה לכם את זה ואתם שואפים להגיע כל כך רחוק
בעיקר שאני רואה שחבר שלי שאו BB מקצועי בחורות תמיד צוחקות אליו בחדר כושר
לא יודע למה .בכל מקרה
כמו רובכם פה ודרך אגב דיי מסקרן אותי
אם יש מישהוא אחר חוץ מי אלי האנה שמצליח להתפרנס מי זה בארץ
חוץ מזה אני מעריך מאוד את כולכם על המאמץ שאתם עושים להגיע למה שאתם
בעיקר האלה בלי הגנטיקה המיוחדת :)
זהו
:sbb4: :sbb4: :11: :11: :bow: :bow: :bow:

P-a-n-1-c 08-10-07 18:26

איזה שאלת שבת....

arbel2 08-10-07 18:29

בתאכלס ? זה תחום שהמון ממנו נובע מאגו
כן כן ,גם בתור באדיבילדר אני אודה בזה.

אנחנו כל הזמן מחפשים אישורים "נכון שגדלתי ?" "פיי איזה גדול נהייתי "
וכמובן שאנחנו מחייכים בסתר כל פעם שנזרקת לכיווננו המילה "סוס " "בהמה" " מקרר" או כל אביזר בית אחר או בעל חיים מהמשק.

מה שכן ? יש המון מעבר לאגו ,התחום הזה נותן לך בחזרה המון דברים שהם לא נמדדים בכסף ,הרבה הערכה עצמית ,מעלה את הביטחון העצמי ,מכניס לאורך חיים בריא יותר (ברמת העיקרון ) ונותן תחושת שייכות ,הגדרה עצמית אפילו , תשאל כל בן אדם אחר "מה אתה " והוא יתבלבל שעתיים עם התשובה ויחזור לך עם משהו פילוסופי מופלץ.

תשאל באדיבילדר "מי אתה ומה אתה " . התשובה תראה בערך ככה " אני באדיבילדר ,נקודה סוף סיפור " ,פיתוח גוף עוזר לך להגדיר את עצמך ,אבל שלא תטעה ותחשוב שפיתוח גוף זה משהו שמגדיר אותך , קיימת איזושהי חשיבה שאם אתה חזק בקטע של פיתוח גוף אתה לא יכול להיות חזק בשום תחום אחר ,אני למשל מוזיקאי ,צייר ,וכותב סיפורת ,אביב עומר חובב סרטים מושבע ,עיתונאי ,וסתם ציניקן בחסד עליון (סורי אביב ,הייתי חייב להכניס את זה מתי שהו ) ויש עוד אלף דוגמאות .

zidan 08-10-07 18:33

יש פה אולי 5 בודיבילדרים מקצועיים,כאלו שהתחרו.
כל השאר לא בודיבילדרים,הם סך הכל מתאמנים כדי לפתח את הגוף,למרות שבודיבלדר זה "מפתח גוף",אבל זה מתייחס למי שמתעסק בזה בצורה מקצועית,לא כל מי שמתאמן במכון ואוכל כל 3 שעות הוא Bb ,כמו שלא כל מי שמשחק כדורגל בשכונה הוא שחקן כדורגל.

dietman 08-10-07 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
איזה שאלת שבת....

תגיד לי אתה חושב שתיהיה גבר אם תגיב ככה?
שאלת שבת על תגיב יום טוב לך
וארבל אני מסכים אם מה שאמרתה

P-a-n-1-c 08-10-07 18:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dietman
תגיד לי אתה חושב שתיהיה גבר אם תגיב ככה?
שאלת שבת על תגיב יום טוב לך
וארבל אני מסכים אם מה שאמרתה

כי תכלאס הסיבה היחידה שמישהו ימשיך להתעסק בתחום שהוא לא רואה ממנו תמורה חומרית כלשהי זה האהבה לדבר.

Jones 08-10-07 18:37

מחזק את ארבל...

arbel2 08-10-07 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
יש פה אולי 5 בודיבילדרים מקצועיים,כאלו שהתחרו.
כל השאר לא בודיבילדרים,הם סך הכל מתאמנים כדי לפתח את הגוף,למרות שבודיבלדר זה "מפתח גוף",אבל זה מתייחס למי שמתעסק בזה בצורה מקצועית,לא כל מי שמתאמן במכון ואוכל כל 3 שעות הוא Bb ,כמו שלא כל מי שמשחק כדורגל בשכונה הוא שחקן כדורגל.

כמילות המשורר " זין שלי "

העליה על במה זה לא מה שמגדיר באדיבילדר,אתה רוצה להגיד לי שסטס לא באדיבילדר ? שאייל לא באדיבילדר ? ולא חסרות דוגמאות לאנשים כאלו בפורום (לא על כולם אתם יודעים )

כל מי שנכנס לסיגנון חיים הזה חזק הוא באדיבילדר ,מי שעולה על במה הוא באדיבילדר תחרותי ,וזה ההבדל.

Danzig 08-10-07 18:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
כמילות המשורר " זין שלי "

העליה על במה זה לא מה שמגדיר באדיבילדר,אתה רוצה להגיד לי שסטס לא באדיבילדר ? שאייל לא באדיבילדר ? ולא חסרות דוגמאות לאנשים כאלו בפורום (לא על כולם אתם יודעים )

כל מי שנכנס לסיגנון חיים הזה חזק הוא באדיבילדר ,מי שעולה על במה הוא באדיבילדר תחרותי ,וזה ההבדל.

וזה מה שנותן לי את הרצון לפתוח דיון "הגדר בודיבילדר".

kaga 08-10-07 19:00

1. כדי להעביר את הזמן בשביל משהו מועיל בחיים (לימוד אינסופי של הטאוריה+אימונים).
2. בריאות.
3. כוח פיזי (יראה מצחיק חחח כי לא ירשתי את הגנטיקה המופלאה מאבא שלי ולכן אני רוצה לפחות להשתוות אליו).
4. פשוט כי זה האנף שהכי עיניין אותי מכל מה שניסיתי.

eminemfan 08-10-07 19:05

למה הבנות צוחקות עליו אבל?

Coleman 08-10-07 19:17

1. התמכרתי להרים ברזלים כל היום :p
2. התחלתי עם מכון בכלל כדי לרזות ומשם נכנסתי לקטע חזק
3. זה באמת כיף לשמוע כל הזמן שאומרים לך סוס :)

Cortex 08-10-07 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
למה הבנות צוחקות עליו אבל?

...+1

dietman 08-10-07 19:38

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קורטקס הרגתה אותי

MagneZium 08-10-07 19:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex
...+1

+2:ohmy: ?

ניגרי ענק 08-10-07 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
בתאכלס ? זה תחום שהמון ממנו נובע מאגו
כן כן ,גם בתור באדיבילדר אני אודה בזה.

אנחנו כל הזמן מחפשים אישורים "נכון שגדלתי ?" "פיי איזה גדול נהייתי "
וכמובן שאנחנו מחייכים בסתר כל פעם שנזרקת לכיווננו המילה "סוס " "בהמה" " מקרר" או כל אביזר בית אחר או בעל חיים מהמשק.

מה שכן ? יש המון מעבר לאגו ,התחום הזה נותן לך בחזרה המון דברים שהם לא נמדדים בכסף ,הרבה הערכה עצמית ,מעלה את הביטחון העצמי ,מכניס לאורך חיים בריא יותר (ברמת העיקרון ) ונותן תחושת שייכות ,הגדרה עצמית אפילו , תשאל כל בן אדם אחר "מה אתה " והוא יתבלבל שעתיים עם התשובה ויחזור לך עם משהו פילוסופי מופלץ.

תשאל באדיבילדר "מי אתה ומה אתה " . התשובה תראה בערך ככה " אני באדיבילדר ,נקודה סוף סיפור " ,פיתוח גוף עוזר לך להגדיר את עצמך ,אבל שלא תטעה ותחשוב שפיתוח גוף זה משהו שמגדיר אותך , קיימת איזושהי חשיבה שאם אתה חזק בקטע של פיתוח גוף אתה לא יכול להיות חזק בשום תחום אחר ,אני למשל מוזיקאי ,צייר ,וכותב סיפורת ,אביב עומר חובב סרטים מושבע ,עיתונאי ,וסתם ציניקן בחסד עליון (סורי אביב ,הייתי חייב להכניס את זה מתי שהו ) ויש עוד אלף דוגמאות .

מסכים עם הכל חוץ מהעניין של הבריא...לפוצץ נימים ברגליים ולהיות מרוצה מזה מאוד זה לא ממש מסתדר עם הגדרה בריאותית...
(הניגרי מכווץ בהנאה את רגליו, מרגיש כאבי תופת מהאימון של אתמול, ומחייך מאוזן לאוזן)

ZoonD 08-10-07 19:46

מכניס אותך לפוקוס
זה רק אתה והגוף שלך עכשיו ....
אתה מסתכל , נוגע נושם עמוק ....

זאת מין אקסטזה אם מסתכלים על זה מבחוץ
פשוט רגע של התעלות ...
אולי זה נשמע פלצני אבל זה באמת ככה

ההיתי תקופה של שנה וחצי מחוץ לתחומי המכון
התאמנתי קלות בבית ....
רק בשביל לספק את עצמי לא בשביל ללכת למכון ולעשות רוח
ועכשיו חזרתי שוב למכון , כי יש מגבלות לאימוני בית

וב 2 מילים: טעם החיים

ofirass 08-10-07 19:53

אני בכלל השתחררתי מהצבא עם משקל 59 ק"ג על 1.78... הבנתי שאין דרך אחרת להעלות במשקל חוץ מללכת לחדר כושר, לא היה לי מושג קלוש בתחום וערימה של דעות קדומות...
אבל היום על 72 ק"ג ב- 10% שומן אני רק יכול להתחיל למנות את התועלות של התחום...
בשבילי זה סוג של תראפיה, את כל העצבים והתסכולים שלי אני מוציא בחדר כושר וזה עדיף על הרבה דברים שאנשים אחרים עושים בשביל לפרוק כעסים...
ויש עוד הרבה מעבר...:flowers:

ZoonD 08-10-07 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ofirass
אני בכלל השתחררתי מהצבא עם משקל 59 ק"ג על 1.78... הבנתי שאין דרך אחרת להעלות במשקל חוץ מללכת לחדר כושר, לא היה לי מושג קלוש בתחום וערימה של דעות קדומות...
אבל היום על 72 ק"ג ב- 10% שומן אני רק יכול להתחיל למנות את התועלות של התחום...
בשבילי זה סוג של תראפיה, את כל העצבים והתסכולים שלי אני מוציא בחדר כושר וזה עדיף על הרבה דברים שאנשים אחרים עושים בשביל לפרוק כעסים...
ויש עוד הרבה מעבר...:flowers:

+1 מחזק
אימון שמונע ע''י עצבים ..זה אימון טוב מן הממוצע

eyalamzleg 08-10-07 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
מסכים עם הכל חוץ מהעניין של הבריא...לפוצץ נימים ברגליים ולהיות מרוצה מזה מאוד זה לא ממש מסתדר עם הגדרה בריאותית...
(הניגרי מכווץ בהנאה את רגליו, מרגיש כאבי תופת מהאימון של אתמול, ומחייך מאוזן לאוזן)

אבל אתה תמיד מחייך מאוזן לאוזן:basketball:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ