|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בן 26 מתאמן כ7 שנים גובה 1.78 משקל 82 ק"ג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אני מציע לך ללכת לגיל גרנות
בישביל 7 שנים ואל תעלב זה לא משהו רציני |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בבית ללא מכשירים כולה פעם בשבוע
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עם טוב לך ככה מי אני שאני יגיד לך לשנות משהו תמשיך בדרכך
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזה אם טוב לו ככה..הוא מתאמן 7 שנים ולא משיג תוצאות כמו שצריך..אתה חייב לשנות משהו לא חבל על המאמץ ?
שלא תבין מאסה מאוד מכובדת יש לך ביד רואים שיש לך גם יד אחורית טובה והכתף סבבה..אבל אתה יכול להיות הרבה יותר מאסיבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() מה זה שווה אם אתה מתאמן ככה 7 שנים שמישו שמתאמן חודש וחצי עושה את כל מה שעשית בשבע שנים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה נכון.... ל7 שנים אפילו בבית הייתה צריך לראות תוצאות הרבה יותר טובות מזה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אחי
7 שנים מתאמן בבית סבבה אין בעיה..תפריט תזונה ותוכנית אימונים יש?מתאמן פעם בשבוע אחי? כמה דברים.. אם אתה באמת רוצה לראות תוצאות אתה חייב לאכול,להיתאמן ולנוח בצורא מסודרת ונכונה. שנית אימונים פעם בשבוע אחי גם לבן אדם שבפעם הראשונה נכנס לחדר כושר או לפנסיונר שבא לעשות הליכה זה לא מספיק כדי להשיג תוצאות. היד שלך בנויה יפה אבל אם אתה רוצה להגיע מעבר לזה אתה חייב לשנות כמה דברים בסיסיים שבלעדיהם פשוט לא תיתקדם גם אם תרים 400 טון וגם אם תעשה 3000 שכיבות שמיכה. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני מתאמן בבית ? אבל פעם אחת בשבוע ? אחי יש לך אחלה יד אבל אתה יכול להשיג הרבה יותר תתאמן יום כן יום לא או 3 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() לא אני לא רוצה להתנפח מעבר לזה, מה שיש לי זה מספיק לי, יותר ניפוח מזה כבר ייצא מכל פרופורציה. יש לי היקף 41 שזה מכובד לדעתי, אני לא הולך להתחרות או משהו בסיגנון.
ןyog588, אני עם גוף כמו שלך בכלל לא הייתי מוציא מילה אחת כולך שלד מסכן איך אתה מעז בכלל לפתוח תפה ולהעביר ביקורת, סתכל על עצמך קודם כל, מי שיש לו ניסיון בפורום אני אקשיב לו, אבל לאחד כמוך?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היקף 41 זה אחלה אבל על כמה אחוז שומן אתה עומד? אם על הרבה הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב ל10-12 אחוז ותראה בומבסתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב הבחור פשוט לא מתקדם אז מן הסתם הוא כנראה לא יודע מה הוא צריח לעשות ובמקרה כזה גיל זה התשובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יד 41 זה לא קצת גם לאנשים שמתאמנים 20 שנה, אם הוא מתאמן רק בבית פעם בשבוע שמעו זה יפה מאוד ! הוא אמר שהוא לא רוצה להיות יותר רציני ולהשקיע ... הוא לא על אחוז שומן יותר מ15 ויד 41 זה יפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אין לי בעיה איתך באמת גם לא באתי להעליב ושום דבר
אבל אנשים כמוך פשוט מעצבנים, זה או שאתה אומר שאתה מתאמן 7 שנים ומתאמן 7 שנים כמו בנאדם, כי פעם בחודש להתאמן בבית ולהגיד שאתה מתאמן 7 שנים, תחסוך לעצמך. |
![]() |
![]() |