|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חח אהבתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חשבתי שאני משתגע...אני פשוט לא אוהב מנוחה אם זה היה אפשרי הייתי מתאמן כל יום בלי יום מנוחה אחד פשוט מכור לפאמפ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
|
![]() מספיק לעשות ביד לפני אימון!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אלי לפחות אני גילתי שאני צריך 8-9 שעות שינה כול יום, ופשוט לאכול טוב עם פחממות, היו ימים שההיתי על 50 ג''ר פחממה ופשוט הרגשתי כמו זומבי, כאבי ראש, מרים משקלי בדיחה..
בוכל מקרה, תאכלו טוב, תשנו טוב, באימון תשימו לכם את הפריים שלכם עוד שנה מהיום, וכמובן בלי להביא ביד, או זיון או כלום, תנסו שבועים לא להביא ביד או משהו, ותראו באימון שאתפ מפיצים כאילו דחפו לכם 500 מ''ג טסט אננט לתחת. במיוחד לכול ההאלה שבגיל 16-20 ככה. שאצלנו הרמות טסט גם ככה בשמיים, ואם לא משפשים, וכול היום נשארים חרמנים ואגריסבים יש רמות טסט בדם שיכולות להרוג את קולמן.
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה טוען שיש קשר בן הבאה ביד לכוח?
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() לא עוד פעם, בבקשה, לא עוד פעם.
חכו חכו זה יגיע לאשכול של 8-6 עמודים רק למה להביא ביד ולמה לא להביא ביד. סעמק ערס. כאילו לא היו מיליון אשכולות כאלה כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יכול להיות שיש הבדל ברמות הטסט, אבל זה בטח הבדל מינורי שלא יביא לשינוי משמעותי.
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תהיה לי בריא תאמין לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() cheque אם שמעת תנושא כל כך הרבה...אז יש השפעה בכלל?
BERKO צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה שבועים, אל תביא ביד, ולך לאימון, אתה תרגיש הבדל, ואז שבוע אחרי הניסוי הזה, תביא ביד ואחרי שעה לך לאימון.
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מביא ביד וישר אחרי זה הולך להתאמן ולא מרגיש חולשה. איך שנאי חוזר אני מביא עוד פעם ביד והטסט לא מתבזבז - אני גדל ! תסביר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ומה זה לא מרגיש חולשה?מה משקלים שלך? תנסה שבועיים לא לעשות ביד אתה תיראה מה תיהיה |
|
![]() |
![]() |