|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מושעה
|
![]() למה מה רע ביין לבן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מושעה
|
![]() סבבה אז אני יוותר לפעם הבאה תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() אני לא אומר שתוותר זה פשוט נשמע לי טיפשי לעשות ככה
חצי כוס יין נניח 15 אחוז אלכוהול זה 15*7 קלוריות ויש עוד פחמימות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() תשמע צודק מבחינת פחמימות יכול להיות מבחינת קלריות אני לא חושב
שזה כל כך הרבה אבל בחיטוב צריך לסבול אז נסבול עד הסוף :] להמרות שזה לא נראה לי כזה משמעותי מבחינת קלריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופחמימות ודרך אגב עברתי ללחם קל וטונה במים בבקשה מישהוא יכול ? =[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תכאל לפחות גביע קטוג' או חצי סקופ חלבון+וחצי גביע קוטג',מזה כפית למה מה יש בכפית בדיוק ?.. בקושי יש לך שומן בתפריט,ובכלל התפריט שלך לא משהו :closedeyes: ואם רק עכשיו התחלת את החיטוב תעלה את כמות התמרים(פחממה) אחרי האימון מ-2 ל-5-6 אחרי חודש תוריד קצת וכו'.. בנאדם ששוקל 81 צריך קצת יותר מ-12 גרם פחממה אחרי אימון. לפי המחשבון של אולימפיוס שהוא ממש לא הכי מדויק ... סה"כ קלוריות 1650 סה"כ שומן 17 גרם סה"כ חלבונים 218 סה"כ פחממה 138 סה"כ כולסטרול 184מ"ג.. זה בטח התפריט ה-1 שלך של החיטוב לפי דעתי הוא ממש דפוק. היית מעלה את התפריט של המסה,כדי שנראה מה הורדת וכו'.... אם אתה רוצה לחשב לבד הינה קישור למחשבון. http://www.tevalife.com/calculator.asp?id=11 ולא צריך משקל ביתי,למשל בפרוסת לחם יש כ-35 גרם בערך.(חיטא מלאה) פרוסת פסטרמה כ-25 גרם...
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() זה בעיקרון התפריט השני שקבלתי
אבל שיניתי בגלל שיש בית ספר בשעות האלה ארוחה ראשונה בה 10:00 בבוקר_ ביצת עין -2ביצים שלמות 3כפות קוטג חצי אחוז שומן 3 פרוסות לחם קל 1 מלפפון ירוק 12:00 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה קל 120 גרם פסטרמה דל שומן 4 פרוסות 2 כפיות טחינה ו2 ירקות 13:30 אימון 15:00 סיום אימון אבקת חלבון Perfect WHEY, החלבון הטהור +2 תמרים שחורים 16:00 200 גרם חזה עוף הודו בשר כלשהוא דל שומן אל האש מטגנת אם אחד כפית שמן 1 כוס אורץ מובשל הוא 1 כוס פירה אם 130 גרם 2 ירקות כלשהם 19:30 1 גביע קוטג חצי אחוז שומן 5 זיתים ירוקים 2 פרוסות לחם קל 23:00-22:30 1 קופסת טונה בשמן סחוטה היטב 2 פרוסות לחם קל 2 ירוקות כלשהם זה בעיקרון התפריט השני שקבלתי יותר טוב ? פשוט שיניתי בגלל הבית ספר :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב גיל ממש תודה לך
ועכשו התפריט הראשון והשני אותו הדבר פשוט שינתי במוצרי לחם ובטונה בקשר לתפריט מאסה אני לא מוצא אותו אבל שקלתי 90 פחות או יותר וה 16 אחוזי שומן מה יש לשפר בדחיפות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מושעה
|
![]() התפריט נראה טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את כמות הפחממות תעלה אחרי אימון,2 תמרים זה קצת מאוד. ארוחת בוקר זה ארוחה חשובה מאוד, ישיר שאתה קם.. תצרוך לפחות חצי גביע קטוג'+חצי סקופ חלבון עם קשה לך לאכול גביע שלם. אל תחכה עד 10 וחצי לארוחה הזאת מהבוקר,כי אתה פשוט תיהיה במצב קטבולי(פירוק שריר) תוסיף עוד קצת שומן איכותי לתפריט שלך, תשדל בכל ארוחה לאכול 2-3 ירקות שונים זה חשוב בחיטוב.. אממ קשה לי להגיד לך מה עוד להוסיף וכו' צריך ליראות את התפריט הקודם של המסה.. אני לא יכול לנחש מאיפה לקצץ ולהוריד וכו'.. ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד עם בבוקר אני אוכל קופסת קוטג ואני ישתדל גם לעשות לי עין
עם 2 ביצים וה 2 ירוקות ואחרי זה בבית ספר אני אוכל כל שעתיים 2 פרוסות עם גבינה זה יהיה טוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחליף לטונה במים למרות שזה דבר מגעיל אין מה לעשות... בבוקר אין צורך לאכול בצים,מספיק קופסת קוטג' +2 פורסות לחם וירקות. למשל בארוחה לקראת הערב ככה... שני חלמוני ביצה+צהוב אחד, שוב זה תלוי בכמות השומן שאתה מכניס לגוף.. אני מציע לך להימנע מטיגון בשמן במהלך החיטוב...
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() גיל בקשר לטונה אני שיניתי לטונה במים בקשר לטיגון
כשאני יעשה תחזה עוף איך לעשות את זה במחבט בלי טיגון של שמן . וברוב התפריט כמעט ואין מקורות שומן לדעתי ולפי מה שאבנתי אני צריך קוטג בערב וגבינה בבוקר לפי אחד המומחים פה :ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז כשאתה מטגן את החזה עוף,תטגן עם שמן זית. בכל מקרה אני מכין את החזה עוף על המולטי שייף שם בנייר כסף וזורק יוצא מאוד טעים. ולא חסר בימנו מקורות לשומן איכותי ...
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני שם כפית שמן זית זה בסדר?
ואיפה אני קונה במה שאתה משתמש בשביל לחסוך אפילו בכפית שמן זית הזאת? ודרך אגב מה לאכול בסוף קוטג בבוקר ובערב הוא קוטג בערב וגבינה בבוקר אני כבר מבובול לגמרה :ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לאכול גבינה חצי אחוז או קטוג' חצי אחוז אין בעיה עם אף אחד מהם. עצה שלי, בבוקר כשאתה קם תיצרוך חצי סקופ חלבון, כי זה ניספג הכי טוב ומהר.... אחרי זה גש לארוחת בוקר שלך. כן כפית שמן זית זה בסדר.. לא הבנתי למה היתכוונת שאמרת שאני קונה ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה אני ישאר עם כפית שמן זית
כשאני עושה תחזה עוף הבאסה שהיום עשיתי את זה עם יין לבן והכנתי פירה רק עם תפוחי אדמה ואמרו לי שזה לא טוב אז מי מחר אני יחזור לסבל הרגיל חח ![]() ותודה גיל אחי על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בקשר לחזה עוף, אתה יכול להשים אותו בנייר כסף ליזרוק אותו לתנור. יש תבלינים שעושים אותו ממש טעמים,וזה בלי שמן ![]()
![]() |