|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ניראה לי יש לנו אותן דעות בקשר להכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ד"א אני מוסיף משפט לחתימה שלי, יהיה נחמד אם תכתוב אותו גם אני חושב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הוכיחו כי לכושי ממוצע זכר בארה"ב יש יותר טסטסטרון מאדם לבן (ממוצא אירופאי) בארה"ב.
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() יש להם גם 3 גידים איפה שהכף רגל, בגלל זה הם יותר מהירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
רוצה לשמוע למה הורדתי אותו במסנגר?!!?! כי כל פעם שאני מוסיף בנות הן נבהלות מזה, זה מפחיד אותן המילה!! ![]() אז הייתי חייב להוריד את זה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פה אתה יכול לשים אותו לא?? המשפט גדול אבל אין ספק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל בלי קשר איפה הוכחות של זה? וגם אם כן, לגורילות יש טסט יותר גבוה מלכושים אז? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך כנראה הנחת יסוד מוטעית, שעצם העובדה שהם הביאו את השחורים לארה"ב הם שיפרו להם את החיים ובכך השחורים כאילו "חייבים להם". בוא נתחיל מזה שבין אם זה שיפור ובין אם לא: א. האמריקאים לא עשו את זה כדי לשפר את חייהם אלא הם הביאו אותם בכוח על מנת לעבוד. ב. גם אם הם כן עשו את זה כדי לעזור להם, מי הם שיחליטו בשבילם מה טוב ומה לא? השחורים לא ביקשו מהם שיקחו אותם לאמריקה, הם עשו את זה לא מרצונם. גם אם ההגעה לאמריקה הועילה להם, זו עדיין היתה אמורה להיות הבחירה שלהם להגיע לשם ולא של האמריקאים. עכשיו, כל אזרח שחור באמריקה, גם אם זה שיפור יחסי לאבותיו או לא, הוא עדיין אזרח באמריקה. כלומר הוא שווה זכויות מלא לשאר האזרחים, גם ללבנים. הוא לא נולד שם מבחירה, הוא פשוט נולד באמריקה וקיבל אזרחות. לכן לא אמור להיות הבדל בינו לבין כל אזרח אחר, ובפועל זה לא כך. אתה יוצר הפרדה בין האזרחים השחורים ללבנים ללא שום סיבה, וטוען שעשו לשחורים טובה. בגרע כמו שאמרתי, אדם שחור נולד שם, קיבל אזרחות ובאותו הרגע הוא שווה זכויות לאחרים, הוא לא הגיע מאפריקה ואין לו לאן ללכת גם אם לא טוב לו שם, הוא יליד ארה"ב והוא אמור לקבל כל מה שהחארים מקבלים. חוץ מזה, אין להם את כל האפשרויות כמו שאתה אומר, לרובם הגדול האפשרויות מוגבלות הרבה יותר מללבנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() הנה...
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() עמרי חלאס לדבר שטויות בנושאים שאתה לא מבין בהם, את חי בסרט של שנות ה90 הראשונות שהם חיים בגטו כמו הארלם ומעשנים חשיש כול היום, אומנם הם פחות משכילים ומבוססים מהלבנים ואולי יש שם יותר פשע אבל הבדלי המעמדות הצטמצמו רובם חיים בערים חלק גדול מאוד משכילים ומחזיקים במשרות מכובדות, אני בספק מאוד אם אתה מכיר את אמריקה או את חיי השחורים באמריקה שאתה יוצא בכאלה הצהרות קודם כול תדע מה שאתה אומר ואז תגיד אותם
|
![]() |
![]() |