|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הטכהיקה הכי טובה להורדת ידיים?
אני משתמש בטכניקה של למשוך את היד של היריב אליך
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ישר להפציץ בכוח...
אם לא הצלחת להוריד ישר אז בעע...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מעשית זה לא קורה... דרך אגב, בהורדות ידים ממה שאני יודע אסור לכופף את פרק כף היד... בקשר לטכניקה, תנסה לקרב את היד לגוף כמה שניתן ותוריד את כל הגוף הצידה, כאילו שאתה נועל את היד בפוזיציה הישרה ואז זז עם כל הגוף
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ההבדל בולט במיוחד לאור העובדה שבכפיפת פרק כף היד בנוסף לביצוע אגרוף האקסטנסורים נמצאים באי ספיקה פסיבית בעוד הפלקסורים נמצאים באי ספיקה אקטיבית.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש המון אנשים שמביאים כוח רק מהיד, אני נוהג גם להשתמש בכוח מהכתף. תנסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בתחרויות מקצועיות תמיד יש מן מוט כזה לתפוס, כדי שההורדה תבוא מכל הגוף, ולא רק מהאמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() shikoLM, נראה שאתה ממש מבין אבל עם כל המושגים האלה לא הבנתי מילה, מה אמורים לעשות בפועל?
יש לי חבר שהוא תותח בהורדות ידיים (מקום שני בשכבה שלי אבל לא בחדר כושר, לא יודע בדיוק איך הוא מתאמן) אנשים מפציצים בכוח עד שלא יכולים יותר ומביאים את היד שלו למצב שהיא סנטימטר מעל השולחן שהם מתעייפים הוא מוריד אותם בקלות (בשניה מעלה תיד שלהם למעלה ומעביר לצד השני ואז אין כוח להתנגד) על איזה שרירים צריך לעבוד בשיבל לעשות את זה? ואיך עובדים עליהם?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לעבוד על שרירי האמה בעיקר כדי שאז אתה תוכל לשבור למתחרה השני את היד (התכוונתי לעקם אותה חזק ) ואז לא יהיה לו איך להתנגד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כעקרון זה לא חוקי בהורדות ידים....
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה אומר אני ראיתי בטלויזיה תחרויות של הורדת ידיים וראיתי שהם כן שוברים
|
![]() |
![]() |