|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() פיתה מקמח מלא? שמישהו יעלה תמונה, לא מוצא באף מקום.
וחבר'ה בצבא שאני עושה (משטרה כחולה) יותר קל לי לשמור על ארוחות מאשר בבית ספר. יש שם שק"ם אדיר, גבינות חצי אחוז, לחמניות מלחם מלא, טונה במים, חסרה לי ארוחה? קופץ וקונה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() תביא לחם
O.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() תעמיס בסנדוויצ'ים פסטרמה טחינה לחם דגנים קל, אפשר בקלות לאכול 40-60 גרם חלבון ככה בבצפר.
(אל תפחד לשים 4-6 פרוסות בכל סנדוויץ' ![]()
![]() |
#25 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אם תשמור את הביצים עם הקליפה, לא יהיה ריח של גופה מהתיק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה עושים כשלא רוצים יותר לאכול לחם/לחמניות, או לצורך הדיון כל דבר העשוי מקמח חיטה מלאה?
אין לי בעיה אפילו להביא סוס מת בתוך הלחם שלי(לא להיבהל, זאת מטאפורה), זה לא שאני שם על מישהו פשוט כבר נמאס לי לאכול את הלחם/לחמניה המעפנה הזו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מצידי לדחוף ארוחה שלמה לתוך סנדוויץ..
אני שונא לסחוב קופסאות אוכל וכל זה, אני יראה כמו איזה ילד כאפות ככה.. בקיצור אם מפריע לך: ארוחת 10: דחוף בלחמניה 2-4 ביצים וירקות לחמניה שניה עם חצי קופסאת קוטג' כדור אומגה 3 וסלאמת... ככה תעשה עם ארוחת צהריים: 200 גרם חזה עוף בלחמניה תמרח 150 גרם פירא בלחמניה Xd וירקות וזהו באורחות ביניים אתה פשוט אוכל סנדוויץ' בקטנה עם משו כי לדעתי הארוחות המרכזיות צריכות להיות עם הכי הרבה אוכל. אה ואני גם אוכל בבית לפני הבצפר אז אין כלכך בעיה ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל ביגלה.
אני פעם הייתי מביא פייבר1 ואוכל את זה כמו במבה. בהתחלה כולם אומרים "איח אוכל של תוכים" ואחרי שמתרגלים לטעם, הם מבקשים עוד ועוד. גם אפשר לאכול את זה באמצע השיעור, זה נותן חווית אכילת שונה מהרגיל ![]() פעם ראיתי מישהו שמביא חטיפי חלבון שהוא מכין בבית משיבולת שועל וכאלה.. (לפי מתכונים באינטרנט). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעייה בלאכול פיתה/לחם/לחמניה
כל עוד אתה מספק מספיק סיבים והכל בהתאם למאזן הקלורי אין בעייה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראו כמה פחות או יותר אני יאכל: 7:00 - לפני בצפר 9:30-10:00 - לחמניה 12:00 - לחמניה 2:00- 2:45 - לחמניה 4:00 - לחמניה 5:00 אימון 4 לחמניות(אולי יצא פחות) ולפני בצפר זה 3 פרוסות, כל מחיטה מלאה והכל כבר יוצא מכל החורים. אף פעם לא אכלתי פייבר - מה זה? כל הקטע של זה שהחיטה מלאה כל כך כבדה שאי אפשר כבר. מה ההבדל בינה ללחם רגיל(קמח רגיל או אנערף איך קוראים לזה)? רק הסיבים? מה ההשפע שלהם על הגוף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד זה במסגרת התפריט היומי זו לא בעייה
תנסה לגוון, ותצרוך כל ארוחה ירקות תביא קורנפלקס/דגנים אחרים בשקית, ותקרח בבקבוק לבצפר נגיד שייק (ארוחת בוקר ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת ינסה לגוון, אולי זה יעזור.
הקטע בירקות אצלי שאני די בעייתי, אי אוכל רק עגבניה ומלפפון(כל השאר ממש לא טעים לי). אבל ננסה לחיות איתם D= יש לכם עוד רעיונות? |
![]() |
![]() |