|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה 3 תרגילים של חזה גב ורגליים ב אימון A שכול אחד זה 4 סטים של 8-12
באימון B אני עושה 3 תרגילים ליד קדמית אחורית וכתפיים שכול אחד זה 3 סטים של 8-12 אני בתכנית לעלייה במסה, עכשיו השאלה : ראיתי במאמרים משהו 90% Irm ממשקל גופך משהו כזה... איך אני אדע איך לעלות במסה ע"י שימוש במשקל נכון? איך אני מחשב את ה Irm הזה שאני צריך ? כי אני לא בטוח שאני משתמש במשקלים הנכונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השרירים הגדולים באימון אחד והשרירים הקטנים באימון השני? בAB כדאי לעשות 4 אימונים בשבוע כאשר אין התנגשויות בין האימונים למשל פיצול הגוף לעליון ותחתון או חזה כתפיים יד אחורית ואימון שני רגליים גב ויד קדמית שריר גדול מקבל יותר סטים משריר קטן RM - המשקל הגבוה ביותר שאתה יכול לעשות איתו מספר חזרות מסויים למשל RM10 הוא המשקל שאיתו אתה עושה 10 חזרות ולא אחת יותר בטווח חזרות של 8-12 משתמשים ב75 אחוז מהRM1 שלך אם אני לא טועה אבל אתה לא חייב לבדוק את הRM שלך אתה יכול להחליט באיזה עצימות האימון שלך יתבצע אתה יכול להגיע לכשל בכל סט וגם לא להגיע לכשל אף פעם זאת החלטה שלך כמובן שצריך לקחת בחשבון את מספר הסטים לכל שריר וכמה פעמים בשבוע אתה מאמן כל שריר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אימון A הוא שעה וחצי ואימון B הוא שעה וקצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
בגלל גם אחד נקרא אימון גב אחד אימון חזה..תעשה גב+קדמית חזה+אחורית 12 סטים על גב וחזה זה קצת מדי אפשר עד איזה 18 ככה זה הכי טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
בסביבות השעתיים אולי קצת יותר...אני יודע שעכשיו תגיד שזה ארוך מדי וצריך 50 דקות כמו שכולם עובדים פה אבל לא אכפת לי השגתי תוצאות ממש טובות ככה שאני לא שם על זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |