|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לעבודה של כתף אחורית בחתירות.. זה מספיק עבודה בשבילה בשבוע אם אני עושה טי בר 4 סטים וסיטד רואו 3 סטים?(אני עובד עם Abc) כי באימון של הכתפיים אני עושה תרגילים של כתף קדמית/אמצעית ורציתי לדעת אם כדאי לעשות במקום 2 תרגילים לקדמית תרגיל 1 לאחורית ו1 לקדמית....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית בדעה שהכתף האחורית תמיד מקופחת לעומת הקדמית והאחורית...לפי מה שכתבת הכתף הקדמית והאמצעית מקבלות הרבה יותר עבודה (בעיקר קדמית) מאשר האחורית...אני הייתי מוסיף גם תרגיל לאחורית כדי לאזן קצת...
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה לקדמית 9 סטים ולאמצעית 4 סטים והאחורית חשבתי עובדת בגב ברואוס בגלל זה לא שילבתי אותה עד עכשיו.. אז אתה אומר לשלב? בטוח? כי אני מרגיש אותה חזק בחתירות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט- באימון ABC של כתפיים שלי אני עושה תרגיל לקדמית, תרגיל לאחורית ותרגיל לאמצעית...
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נראה לי אני יוריד תרגיל לקדמית ויחליף לאחורית.. ולאייסי אני עושה עם הכתפיים רגליים עם החזה יד אחורית ועם הגב יד קדמית אז אני לא עובד עליה חזק מדי באותו יום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה תרגיל לקדמית 2 לאמצעית ו1 לאחורית
במצב שאתה עכשיו הכתף קדמית שלך כבר אמורה למותתתת חחח
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בהיזדמנות זאת אפשר המלצה לתרגיל מסיבי לכתף האחורית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית מת על rear delt lying rows
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אישית אני נותן 14 סטים לכתפיים ב Abc וב 5 סטים אני משלב אתה הכתף קדמית ואמצעית בלחיצות כתפיים
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |