|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שעכשיו עברת לאורטופד מומחה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אני יכול לחפש את המאמרים ולגבי האורטופד אני מוכן להביא לך את המספר טלפון שלו ותדבר איתו! |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ביקשתי את המחקרים.. ובקשר לאורטופד אז כל רופא אומר משהו אחר,וזה כמו עם האבקות חלבון וכל זה,או שהם בדעות קדומות,או שהם פשוט לא רוצים לקחת את "הסיכון" הזה ומעדיפים למנוע את זה,כי בכל זאת בעבודה לא נכונה יכולות להיווצר בעיות,אז הם מעדיפים לכסות את הבעיה מכל כיוון ופשוט להגיד לילדים לא להתאמן עד לגיל מסויים.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() לדעתי רופא פשוט שונה מאורטופד ספורט שמתמחה דווקא בעניין הזה!
|
![]() |
![]() |
#25 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תביא לי מחקר שמראה שאימון משקולות בעמידה, פגע בגדילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() ואני לא רוצה לשמוע איזה אורטופד שמוערך על יתר מידה, אני רוצה מחקר ממשי ולא פשוט הוא עשה ככה והפסיק לגבוה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נראה לי שאם עושים דדליפט
לא נכון!!! אז יכול לעשות בעיות בגב
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() כל תרגיל שלא עושים נכון עושה בעיות! לכן צריך להקפיד בעיקר לצעירים להיות עם מאמן ששם לב אלייך
|
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() זה יכול לעצור ולהנמיך משמעותית אם אתה מתאמן בגילאים שהגובה שלך גדל עדיין (החל מגילאים של נוער). כמו כן זה יכול לעצור גדילה אם המשקלים מאוד גדולים. לחיצות בעמידה כמו שהזכירו פה באמת מסוכנות לגב, כהוכחה תקחו לדוגמא את כל מרימי המשקולות (אחד מהתרגילים שם דומה מאוד ללחיצה בעמידה) ד.א הם כולם נמוכים.
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אולי הבנתה אותי לא נכון אבל זה יכול להנמיך רק בגילאי נוער עד לגיל 17 או 16 ככה
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
אין שום סכנה לפגיעה בגדילה גם בגילאים האלה, גם כאשר מדובר בטכניקת עבודה שגויה/הרמות מעל הראש או כל שאר ירקות. הסכנה היחידה היא לפציעה והיא תקפה לכולם, בין אם מדובר במתבגרים ובין אם מדובר במבוגרים. הקשר שניסית להציג בין מרימי משקולות לבין גובה שגוי מהיסוד. רוב מרימי המשקולות נמוכים בגלל שזהו היתרון היחסי באותו תחום ספורט. כמו שרוב שחקני הכדורסל גבוהים בגלל היתרון באותו תחום ספורט.
![]() |
![]() |
#35 |
נפיחון
|
![]() אם לא תעבוד נכון אז או שתפצע או שהשריר לא יגדל כראוי.אבל שום אימון אבל שום אימון לא פוגע בגדילה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
נפיחון
|
![]() השרירים עושים גם אשלייה שאתה נמוך לא?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
תמיד חשבתי ששחקני כדורסל קופצים כל הזמן, ואז הגוף מבין שה"נפש" רוצה להגיע גבוה יותר, אז הוא מחליט לגבוה גם! במיוחד בגיל 14 ככה, העצמות עוד יכולות להמשיך לגבוה אם קופצים הרבה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קודם כל קשה להגיד שרוב מתאמני המשקולות נמוכים... כי יש הרבה מאוד אסיאתים בענף הזה. דבר שני, זה הולך לפי קטגוריות משקל. בקטגוריות משקל נמוכות-יש נמוכים... בקטגוריות משקל גבוהות-יש גבוהים!
![]() |