|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
מושעה
|
![]() גבירותיי ורבותיי , ran_z המיטב:
"ממממ דיר עזים?, חממות?, לולים ? אני רואה פה פוטנציאל גדול להרבה פחמימות וחלבונים בעבודה הזאת, אני חושב אתה יכול לקחת סכין קצבים ולהכין לך שם גיינר." ":):):):)' נחמד, עוד מעט בטח הדתי הזה שעשה בפליקס רוצה מצוות, יראת את הכתבה יעשה רוצה שרירים...רוצה בייספס טרייספס והאמסטרינג...במכון...שותה אבקה של צ'מפיון עם חלבון... " "למה אתה צריך רישיון על טרקטור? אתה יודע שלאחר קבלת הרישיון לטרקטור אתה תצטרך ללכת למשרד הפנים ולשנות ת'שם לוואליד. " "תכף אבשלום קור יבוא יביא לך במוניטין " "טיסה נעימה אחי, אל תשכח שמגיע לך בוטנים במהלך הטיסה. " "חחחחחחחח יו איזה חנטריש אתה יורה חחח' עם הייתי עכשיו תלמיד בבצפר וקם מחר בבוקר ללא צורך בגללך .. ההית מקבל ממני מכתבים אני יודע מה עשית בקיץ האחרון! " חחחחחח זה רק חלק קטן, רן אני מתנצל שהבאתי את אלה פשוט לא מצאתי את האחרים.. בקיצור, איפה שאתם רואים שרן הגיב ישר תיכנסו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קבל קבל משו דומה שהיה לנו שנה שעברה באיזה טיול זה בן אדם שנמאס לו מהפקחים ![]() ![]() קבל את הנעילה של הדלת עם החגורה חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
סוליקו חזק!! ורן אני לא מכיר אותך עדין,אבל הקטע עם המכונית קרע לי תצורה. אני הולך ליתפוס על זה קטע! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח רן אתה שרוט הקטע עם האוטו אחד החזקים...מוניטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כל הטיול היתי מבואס מההליכות והלימוד על האבנים שמה עד שראיתי את זה ועשה לי את היום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() יש לי מצגת נחמדה על חנייה בת"א קטע כמו הזה עם המכונית למעלה משהו יותר נחמד
http://www.speedyshare.com/378975210.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחח צריך לעשות חיים שכאלו לרן ז.
מיטב היציאות הסטלניות שלו באשכול אחד Lol