![]() |
ran_z מה עשית לי :/
היום בבוקר אני נוסע לבית ספר
אני יושב אוטוטו מגיע לתחנה פתאום אני נזכר באחד הדברים שרשמת פה בפורום ופשוט התפוצצתי מצחוק לא הבינו מה נסגר איתי, איך הסתכלו.. הרגת אותי:helpsmilie: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אני מה זה מכיר את זה.
|
כן גם פעם נזכרתי במשהו שקרה באמצע מקום ציבורי ונקרעתי מצחוק סתם ככה..
אנשים חשבו שיש לי פיצול אישיות או משו.. חחחח |
חחח ואני הרגשתי תביעה על מעשים מגונים כשראיתי את הכותרת
|
אפשר דוגמאות לדברים מצחיקים שran z אמר ?
|
ציטוט:
|
חחחח...
צחקתי אצל הרופא שיניים שלי ככה כשנזכרתי במשהו..xd |
ציטוט:
:whistle: |
חחחחח במה נזכרת ?
|
מכיר את זה!
קורה לי מלא אני בדר''כ תופס התקפי צוחק ולא מפסיק ואני משתגע! לפעמים זה קורה לי בקידוש ביום שישי ואני מסורתי! לפעמים בסתם מקום מתפוצץ לא יודעים אם אני צוחק או בוכה |
חחחחחח מכיר את זה פאדיחה..
|
קורה הרבה בשיעורים. כולך מת מעייפות משעמום של השיעור, פתאום אתה נזכר באיזה משהו מצחיק ומתחיל להתפקע ואף אחד לא מבין מה יש לך.
|
חחחחח קרה לי בבגרות פעם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אצלי זה מתבטא בחיוכים שקשה לי להתנגד להם וזה מביך, חיי בסרטים שמישהו ראה אותך מחייך בלי סיבה וחושב שאתה משוגע :):):):)
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן גם לי זה קורה מלא פעמים בכלל הסתכלתי באיזה פוסט ישן על מר צפון שנה שעברה ורן רשם לא לכולם יש אמצעים להגיע לחיפה לאולם של אבו חושחש הבלש חשבתי שאני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:shok1:
|
חחחחחחחח גם אני נזכרתי לפני כמה ימים באיזה קטע שחבר שלי שלי עשה לי ויום שישי אני נוסע עם חבר שלי ואבא שלו ופתאום נזכרתי באיזה קטע ולא הפסקתי לצחוק איזה פאדיחות זה היה....
|
ציטוט:
גם לי קרה לא מעט פעמים שנזכרתי במשהו והתחלתי לצחוק (הפעם האחרונה היתה בשעה האחרונה), במקרה כזה הכי כדי להתחיל "לנקות"/לגרד ת'שיניים, ככה אתה יכול להיות כזה עם חצי חיוך, ואנשים מסתכלים חושבים אתה סתם מעביר וויש בשיניים, מלבד זה אין לי עוד פטנטים. ואנדרטייקר כך בשבילך עוד משהו מצחיק אשש שקרה לי בדיוק לפני איזה 45 דק', אולי זה יעודד אותך קצת... אני יוצא מהמקום עבודה שלי בתוך העיר בב"ש, בדיוק מול הכניסה של החנות שלי יש חניה, קיצצ אני רואה ליד איזה רכב (פיאט פונטו) התקהלות של אנשים, ואני שומע אותם נקרעים מצחוק!, :):):):)' מה מסתבר, אני בא להסתכל גם מה מצחיק, אתה קולט מכה קלה בפורנט של האוטו, ועל האוטו מודבק פתק, בפתק כתוב "שומעים דפקתי לכם את האוטו ואני משחק אותה רושם את הפרטים שלי כי אנשים מסתכלים עלי עכשיו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הדרך הבית אני נוהג ונקרע מצחוק, אנשים ברמזור אדום מסתכלים עלי צוחק, אבל באוטו זה בסדר חושבים בטח אני בשיחה בדיבורית. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ