ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ran_z מה עשית לי :/ (https://israelbody.com/showthread.php?t=11513)

d-undertaker 05-06-07 13:01

ran_z מה עשית לי :/

היום בבוקר אני נוסע לבית ספר
אני יושב אוטוטו מגיע לתחנה
פתאום אני נזכר באחד הדברים שרשמת פה בפורום ופשוט התפוצצתי מצחוק
לא הבינו מה נסגר איתי, איך הסתכלו..
הרגת אותי:helpsmilie:

IGOR 05-06-07 13:05

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אני מה זה מכיר את זה.

slim shady 05-06-07 13:05

כן גם פעם נזכרתי במשהו שקרה באמצע מקום ציבורי ונקרעתי מצחוק סתם ככה..
אנשים חשבו שיש לי פיצול אישיות או משו.. חחחח

Kachok 05-06-07 13:06

חחח ואני הרגשתי תביעה על מעשים מגונים כשראיתי את הכותרת

Psychopath 05-06-07 13:06

אפשר דוגמאות לדברים מצחיקים שran z אמר ?

gman 05-06-07 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
אפשר דוגמאות לדברים מצחיקים שran z אמר ?

לא.

goldBEN 05-06-07 13:12

חחחח...
צחקתי אצל הרופא שיניים שלי ככה כשנזכרתי במשהו..xd

Psychopath 05-06-07 13:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
לא.

:clap: חחחחחחחחחחח גדול!!!!!

:whistle:

Mazoz3 05-06-07 13:41

חחחחח במה נזכרת ?

סהר! 05-06-07 14:00

מכיר את זה!
קורה לי מלא אני בדר''כ תופס התקפי צוחק ולא מפסיק ואני משתגע!
לפעמים זה קורה לי בקידוש ביום שישי ואני מסורתי!
לפעמים בסתם מקום מתפוצץ לא יודעים אם אני צוחק או בוכה

The Iron Man 05-06-07 14:02

חחחחחח מכיר את זה פאדיחה..

VoRteX 05-06-07 14:02

קורה הרבה בשיעורים. כולך מת מעייפות משעמום של השיעור, פתאום אתה נזכר באיזה משהו מצחיק ומתחיל להתפקע ואף אחד לא מבין מה יש לך.

Deja Vu 05-06-07 14:04

חחחחח קרה לי בבגרות פעם

goldBEN 05-06-07 14:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
חחחחח קרא לי בבגרות פעם

מי קרא לך בבגרות? :1eye:

Deja Vu 05-06-07 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
מי קרא לך בבגרות? :1eye:

חח ערכתי והאמת שגם פעם זה קרה לי בבגרות בעלפה זה בכלל פאדיחות להתפוצץ מצחוק שרק אתה והובחנת בכיתה הייתה בטוחה אני על סמים קשים

Yoshi-Moto 05-06-07 14:10

חחח אצלי זה מתבטא בחיוכים שקשה לי להתנגד להם וזה מביך, חיי בסרטים שמישהו ראה אותך מחייך בלי סיבה וחושב שאתה משוגע :):):):)

Night_Wolf 05-06-07 14:11

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן גם לי זה קורה מלא פעמים בכלל הסתכלתי באיזה פוסט ישן על מר צפון שנה שעברה ורן רשם לא לכולם יש אמצעים להגיע לחיפה לאולם של אבו חושחש הבלש חשבתי שאני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:shok1:

ran7 05-06-07 14:26

חחחחחחחח גם אני נזכרתי לפני כמה ימים באיזה קטע שחבר שלי שלי עשה לי ויום שישי אני נוסע עם חבר שלי ואבא שלו ופתאום נזכרתי באיזה קטע ולא הפסקתי לצחוק איזה פאדיחות זה היה....

ran_z 05-06-07 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d-undertaker
היום בבוקר אני נוסע לבית ספר
אני יושב אוטוטו מגיע לתחנה
פתאום אני נזכר באחד הדברים שרשמת פה בפורום ופשוט התפוצצתי מצחוק
לא הבינו מה נסגר איתי, איך הסתכלו..
הרגת אותי:helpsmilie:

חחחחחחחחח' אני מצטער אחי על עוגמת הנפש שגרמתי לך, להבא זה לא יקרה יותר, אני מבטיח להיות באשל מעתה ואלך, ככה שמקסימום תזכר במשהו שכתבתי ותבכה במקום לצחוק,,,סתם:1eye:

גם לי קרה לא מעט פעמים שנזכרתי במשהו והתחלתי לצחוק (הפעם האחרונה היתה בשעה האחרונה), במקרה כזה הכי כדי להתחיל "לנקות"/לגרד ת'שיניים, ככה אתה יכול להיות כזה עם חצי חיוך, ואנשים מסתכלים חושבים אתה סתם מעביר וויש בשיניים, מלבד זה אין לי עוד פטנטים.

ואנדרטייקר כך בשבילך עוד משהו מצחיק אשש שקרה לי בדיוק לפני איזה 45 דק', אולי זה יעודד אותך קצת...
אני יוצא מהמקום עבודה שלי בתוך העיר בב"ש, בדיוק מול הכניסה של החנות שלי יש חניה, קיצצ אני רואה ליד איזה רכב (פיאט פונטו) התקהלות של אנשים, ואני שומע אותם נקרעים מצחוק!, :):):):)' מה מסתבר, אני בא להסתכל גם מה מצחיק, אתה קולט מכה קלה בפורנט של האוטו, ועל האוטו מודבק פתק, בפתק כתוב "שומעים דפקתי לכם את האוטו ואני משחק אותה רושם את הפרטים שלי כי אנשים מסתכלים עלי עכשיו"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הדרך הבית אני נוהג ונקרע מצחוק, אנשים ברמזור אדום מסתכלים עלי צוחק, אבל באוטו זה בסדר חושבים בטח אני בשיחה בדיבורית.

goldBEN 05-06-07 15:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

ואנדרטייקר כך בשבילך עוד משהו מצחיק אשש שקרה לי בדיוק לפני איזה 45 דק', אולי זה יעודד אותך קצת...
אני יוצא מהמקום עבודה שלי בתוך העיר בב"ש, בדיוק מול הכניסה של החנות שלי יש חניה, קיצצ אני רואה ליד איזה רכב (פיאט פונטו) התקהלות של אנשים, ואני שומע אותם נקרעים מצחוק!, :):):):)' מה מסתבר, אני בא להסתכל גם מה מצחיק, אתה קולט מכה קלה בפורנט של האוטו, ועל האוטו מודבק פתק, בפתק כתוב "שומעים דפקתי לכם את האוטו ואני משחק אותה רושם את הפרטים שלי כי אנשים מסתכלים עלי עכשיו"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הדרך הבית אני נוהג ונקרע מצחוק, אנשים ברמזור אדום מסתכלים עלי צוחק, אבל באוטו זה בסדר חושבים בטח אני בשיחה בדיבורית.

גדול!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:20.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ