|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז אנחנו לקראת החורף ועוד מעט יתחילו המרקים.
השאלה שלי האם זה טוב לעליה במאסה? אני יודע שאין בזה שום דבר גרוע אבל השאלה האם זה באמת נחוץ כי בתכלס זה בדרך כלל רק מים עם ירקות אז אין לזה ממש ערכים חשובים אולי קצת פחמימה ואז קורה שסתם מתמלאים מהמרק ולא אוכלים אוכל טוב. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() יותר מתאים לפורום תזונה...
|
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() יש בזה הרבה ויטמינים,מהעוף,מירקות,ערך קלורי אין לזה כל כך הרבה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() כעיקרון יש קצת בעיה למדוד קלוריות נוזליות, למשל מרק בטטה או אפונה יכול להיות עשיר בפחמימות וקלוריות וזה יכול להיות בעייתי אם אתה עובד על פי תפריט מסודר.
מרק ירקות לדעתי הוא אחלה ולמרות שחלק מהויטמנים הולכים לאיבוד יש מבחר מינרלים במרק שלא יכולים להזיק.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Mar 2006
הודעות: 2,913
גיל:: 21
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() כן זה טוב (אם אתה שם שקדי מרק)!
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ויטמינים שמסיסים במים(כל השאר) תהיה איתם בעיה בבישול.. בגלל תכוניתהם להיות מסיסים במים, בבישול עצמו יופרשו ולכן כדאי להשתמש במעט מים או לנצל את מי הבישול. הויטמינים שמסיסים במים גם נהרסים בעת לשיפה לאור ולחום... לכן אין ויטמינים שמסיסים במים במרק. מסיסות במים\שומן - המסיסות קובעת איפה ימצא הויטמין במזון, כיצד יספג במערכת העיכול וכיצד יאוחסן בגוף.. מקווה שעזרתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אני חושב שזה סתם תופס מקום בבטן נחמד לחיטוב אבל יכול להפריע למסה
|
![]() |
![]() |